Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
MNAC
Foto: Marta Merida Rojas

El MNAC reobrirà portes el 10 de juny

El museu farà un horari ampliat, a més d'oferir descomptes i facilitats d'accés

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Museu Nacional reobrirà portes el 10 de juny i ho farà complint amb les condicions de seguretat per als visitants i treballadors; també ho farà reduint l'aforament al 30%, fet que representa uns 800 visitants simultanis al museu. 

A més d'incorporar les mesures higièniques i sanitàries que marquen les autoritats, com les catifes de desinfecció a l'entrada i les mampares de metacrilat protegint els taulells, s'indicaran els itineraris recomanats per mantenir la distància entre visitants i es disposarà de dosificadors d'hidroalcohol i mascaretes per a les persones que ho requereixin. El servei d'audioguies se substituirà per visites guiades d'àudio a través dels telèfons mòbils. 

El MNAC obrirà de dimecres a diumenge, de 10 a 20 h, fins al 30 de setembre. A més mantenir les diferents franges de gratuïtat dels dissabtes a la tarda i el primer diumenge de mes, a l'estiu s'oferirà una entrada 2x1. Un autobús facilitarà la connexió entre Plaça Espanya i el museu de divendres a diumenge, amb una freqüència de pas de 20 minuts dins de l'horari del museu. 

L'activitat retorna al Palau Nacional i a partir del 10 de juny s'obriran totes les col·leccions a més de les exposicions temporals: Nuar l'espai, la mostra dedicada a Aurèlia Muñoz, i el projecte d'Oriol Vilapuig sobre les valls d'Àneu a les sales de romànic, que es va inaugurar un dia abans del tancament del museu per la crisi sanitària.

NO T'HO PERDIS: el 3 de juny obre el MACBA

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva. 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat