Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
MACBA
© Time Out Barcelona

El MACBA reobre el dimecres 3 de juny

Redueixen l'aforament un terç, marquen itineraris segurs i fan descomptes en l'entrada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El MACBA obrirà portes el dimecres 3 de juny seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Això implica un aforament reduït a un terç per garantir les distàncies de seguretat, a més de l'organització interior del recinte per assenyalar els recorreguts segurs per a visitants i treballadors del museu. Distribuïts per l'espai hi haurà dispensadors de gel higienitzant i també s'han instal·lat catifes de desinfecció a l'entrada del museu, on s'han intensificat els protocols de neteja. 

El museu ha actualitzat el calendari d'activitats i exposicions i per ara es podran visitar la permanent 'Un segle breu', que aplega peces icòniques de la Colecció MACBA, i la mostra dedicada a l'escultor grec Takis. Per al juliol està prevista la inauguració de l'exposició dedicada al fet performàtic als anys 90. Continuen també les activitats en línia, com el cicle de concerts 'Distàncies a fi de mes'. 

Entre les propostes per fer-se més accessibles al públic, i a més de la gratuïtat dels dissabtes a la tarda, l'entrada general s'oferirà a un preu reduït del 50%, tant en la venda presencial com online. El MACBA mantindrà l'horari habitual a partir del dimecres.

NO T'HO PERDIS: CaixaForum torna a l'activitat.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva. 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat