Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Museu Picasso
© Juan ÁvilaMuseu Picasso

El Museu Picasso de Barcelona obrirà gratis els vespres de dijous, divendres i dissabte

L'equipament també oferirà visites guiades en català de franc a la seva col·lecció

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Visitar un dels museus i galeries de la ciutat sempre és un bon pla, i si és gratis, encara ho és més. Alguns centres de Barcelona obren de franc el primer diumenge de cada mes i d'altres tenen l'accés gratuït tots els diumenges a la tarda. Tot i que el Museu Picasso ja formava part d'aquesta llista, i es podia visitar de franc els dijous a la tarda i el primer diumenge de cada mes, ara ampliarà el seu horari per fer la seva col·lecció accessible a tothom.

A partir del 2 de maig, l'equipament renovarà el seu horari d'estiu: obrirà més aviat i tancarà més tard i, la novetat més rellevant és que l'entrada serà gratis tres dies a la setmana. Els dijous, divendres i dissabte tothom podrà accedir al museu de forma lliure i gratuïta de les 19 h a les 21 h sense necessitat de reservar prèviament. La resta de la setmana, l'equipament mantindrà el preu habitual de les seves entrades i romandrà obert des de les 9 h fins a les 20 h. L'objectiu del canvi d'horari i l'ampliació dels dies gratuïts té l'objectiu de fer més accessible l'art per a tothom i apropar-lo al públic local, un objectiu que també inclourà diverses accions i activitats que el museu anunciarà durant les pròximes setmanes.

museu picasso
© Juan ÁvilaMuseu Picasso

Una de les iniciatives que sí que s'han confirmat són les visites guiades de franc en català. Durant l'horari d'accés gratis dels vespres de dijous, divendres i dissabte, el Museu Picasso també oferirà visites guiades a la col·lecció en català i sense necessitat de fer una inscripció prèvia.

 

L'exposició de Bernard Plossu

A banda de la col·lecció permanent del pintor malagueny, el museu acull de l'1 de març al 16 de setembre una exposició de reportatges de viatges de Bernard Plossu. La mostra 'Bernard Plossu. Paisatges catalans de Picasso', comissariada per Emmanuel Guigon, exposa una de les parts més importants del seu treball: els reportatges de viatges. El fotògraf era un gran admirador de Picasso i va seguir els passos del pintor per diferents punts de Catalunya com Horta de Sant Joan, Gósol, Cadaqués i Barcelona, entre d'altres. La mostra es pot veure a les sales Mauri i Meca del museu i l'entrada és gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat