Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Població de Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona

El nombre de turistes encara es manté per sota dels nivells previs a la pandèmia

Menys visitants, però, en canvi, la despesa creix fins a situar-se en una mitjana de 213 euros al dia

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sabem que Barcelona és la segona ciutat més visitada de tot l'estat i també la més massificada. En canvi, al conjunt de Catalunya les xifres del turisme continuen sense assolir els nivells previs a la pandèmia.

Durant el mes de juliol van arribar 2.319.824 de turistes estrangers, un 16,2% més que el mateix mes de l'any passat (1.995.729). Malgrat això, es manté 2,5% per sota dels registres del 2019 (2.378.593), segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) recollides per l'ACN.

Al conjunt de l'estat sí que s'han assolit les xifres prèvies a la pandèmia, amb 10,1 milions de turistes, un 2,6% més que el mateix mes del 2019.

Altres dades positives que revela l'informe és que la despesa mitjana per visitant a Catalunya va arribar als 213 euros al dia, 11 més que fa un any i 14 més que abans de la pandèmia. Les pernoctacions es van quedar a prop dels 13,7 milions, amb una durada mitjana dels viatges de gairebé sis dies.

Amb tot, els turistes van deixar 2.925 milions d'euros a Catalunya, un 12,7% més que en 2022 i un 2,15% per sota dels índexs previs a la pandèmia.

NO T'HO PERDIS: Barcelona és la segona ciutat turística més cara de tot l'Estat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat