Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El nou disc de Bad Gyal, 'Warm up', cançó per cançó

La cantant catalana presenta un EP de 8 temes amb hits com 'Pussy', 'Blin Blin' o 'Aprendiendo el sexo'

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

Bad Gyal ha publicat el seu tercer EP, titulat 'Warm up', la seva primera gran producció des que va fitxar per Interscope, segell d'artistes com Billie Eilish. Es tracta d'un disc de vuit cançons, algunes de les quals ja coneixíem, com 'Pussy', 'Blin Blin', 'Aprendiendo el sexo' i el remix de 'Zorra', que ho han estat petant durant els últims mesos.

Amb més d'un milió de seguidors en les seves xarxes socials i més de 42 milions de visites a Youtube, la cantant de Vilassar de Mar demostra una vegada més la seva versatilitat amb la fusió de gèneres com el dancehall, el trap i el reggaeton, i lletres d'empoderament femení. Desgranem el disc cançó per cançó.

1. Pussy (amb El Guincho)

La seva primera cançó de 2021, produïda per El Guincho, que es va estrenar el Dia Internacional de la Dona aprofitant per alçar la veu i parlar amb orgull sobre la sexualitat femenina. L'artista, que ha rebut crítiques pel seu suposat contingut explícit, llança aquest tema per trencar els tabús que hi ha sobre les dones, mentre que infinitat de cantants masculins mostren dones amb roba sensual en els seus vídeos. A 'Pussy', Bad Gyal parla de decidir sobre el propi cos per transmetre amor propi.

2. 44 (amb Rema)

'44' és un dels nous temes de l'àlbum, on l'artista ens fascina amb una cançó urbana tropical al costat del raper nigerià Rema, delectant-nos amb una mescla afro llatina.

3. Blin Blin (amb Juanka)

Un hit que el vídeo ja suma més de 13 milions de vistes i 22 milions de reproduccions en les plataformes de streaming. Produït pel Guincho al costat de Star Boy i Jasper Harris, aquí Bad Gyal col·labora amb el porto-riqueny Juanka, conegut per èxits com 'La Jeepeta'. Un reguetón poderós i icònic que convida a 'perrear'.

4. Judas (amb KHEA)

Un altre tema nou, en col·laboració amb KHEA, que apareix al costat d'un cridaner i sensual videoclip en el qual Bad Gyal manté un idil·li a llarga distància a través del telèfon amb el cantant argentí.

5. Iconic

Bad Gyal també presenta 'Iconic', una nova cançó on esmenta Bad Bunny, artista que considera un referent per a les dones i el col·lectiu LGTBI+.

6. Gasto

Cantar sobre diners pot semblar frívol, però també una manera de reclamar el que un creu que val. En aquesta cançó Bad Gyal fa gala de glamur i poder: "No le llegas al nivel que yo gasto".

7. Aprendiendo el sexo

A l'àlbum no podia faltar aquest hit de l'estiu, 'Aprendiendo el sexo', produït pel Guincho amb l'ajuda de Rawsanches i Fakeguido. La peça visual, produïda per Canada, està inspirada en les 'sextapes' de celebritats de la dècada dels 2000 i reprodueix l'estètica dels vídeos en MiniDV.

8. Zorra - Remix (con Rauw Alejandro)

A l'inici de l'any, l'artista ens va sorprendre amb aquest temàs al costat de la sensació urbana Rauw Alejandro, una nova versió del seu single de finals del 2019. 'Zorra Remix' és l'última cançó de l'EP i parla de les relacions tòxiques, on Rauw Alejandro es fa dir el 'Zorro' i on Bad Gyal ha creat un diàleg entre els dos artistes que fa que la cançó sigui desafiadora i imponent.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts gratis a Barcelona

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Comparteix la història

Un email que realment t'encantarà

Loading animation
Aquest mail ja està registrat. Prova'n un altre!

🙌 Genial, ja t'has subscrit!

Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!

Últimes notícies

    Publicitat