Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound obre club i cocteleria

Per Marta Salicrú
Publicitat

Si la setmana en què el Primavera Sound celebra cada any el festival se us fa curta, i els artistes que porta en directe a Barcelona com a promotora de concerts us semblen pocs, us agradarà saber que el Primavera Sound obre Abaixadors10, un espai d'oci nocturn al qual poder recalar a ballar i beure cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge de 18 a 2 h, fins a les 3 h els caps de setmana.

Els veterans de la nit barcelonina us sonarà el nom i reconeixereu l'adreça, al carrer Abaixadors número 10, a tocar de Santa Maria del Mar, al Born, l'antic palauet modernista en què s'ubica el nou espai, que al tombant de mil·lenni va ser un dels espais de moda on anar a veure concerts i beure copes, i que des d'aleshores ha acollit diversos esdeveniments.

Què trobareu quan pugeu les escales d'Abaixadors10?

A mà esquerra, ABX10, la nova cocteleria del grup La Confiteria –creadors de llocs de culte com Paradiso, Dr. Stravinsky i El Maravillas– per abeurar-vos amb combinats creats especialment per a un espai que farà les delícies dels fans dels neons.

A mà dreta hi trobareu la pista de ball, un parquet que desgastareu a ritme de música urbana, hip-hop contemporani i 'old school', perreo i electrònica a càrrec de DJs residents i artistes internacionals convidats, un concepte de club de butxaca amb so d'alta qualitat.

Radio Primavera Sound
Abaixadors 10
© Dizy Díaz

Això serà a partir de les 21 h, però les portes d'Abaixadors10 seran obertes des de les 18 h, en què podreu assistir com a públic a l'emissió en directe de Radio Primavera Sound. El número 10 del carrer Abaixadors és també la seu de l'emissora de radio del Primavera Sound, que va començar emissions en castellà i en anglès a finals del 2018.

Així, l'activitat al nou espai començarà cada tarda a les 18 h amb l'emissió en viu del 'Magasín', el programa de tarda de dilluns a divendres, o d'altres programes de la graella com 'El Bloque Radio', 'Forofestis' i 'Ciberlocutorio'. Això us permetrà assistir a les actuacions i entrevistes que formin part dels continguts dels programes de la ràdio. La jornada inaugural, dilluns 4 de març, compta amb la presència de Yung Beef com a convidat. L'accés és lliure i gratuït fins que s'ompli l'aforament.

Últimes notícies

    Publicitat