Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El restaurant favorit de tota Espanya és a Barcelona (segons The Fork)

Can Jubany és el preferit dels milers d'usuaris de l'aplicació de reserva de restaurants

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El carisma volcànic –i el mestratge culinari– d'en Nandu Jubany és universal: l'aplicació de reserves de restaurants The Fork ha escollit Can Jubany, a Calldetenes (Barcelona), com a restaurant favorit dels espanyols el passat 2021. O més precís seria dir com a restaurant favorit dels espanyols usuaris de The Fork: la plataforma líder de reserves de restaurants a Europa compta amb 60.000 restaurants reservables a tota Espanya.

Per elaborar un rànquing dels cent millors restaurants a Espanya del 2021, The Fork ha tingut en compte aquests criteris: les notes obtingudes pels restaurants durant el 2021, les opinions dels usuaris, les visites a la fitxa del restaurant i les reserves generades. De Can Jubany, l'aplicació manifesta que els seus usuaris han valorat que "aquest idíl·lic restaurant en una masia (...)  conserva tota la calidesa i l'aroma de les cases de pagès antigues. Reconegut amb una estrella MICHELIN, la seva cuina suposa un viatge pels sabors de la terra, amb plats tradicionals que reinventa a través de receptes innovadores que conserven l'essència de tota la vida". 

Hi ha restaurants de tot l'estat representats en el rànquing dels cent favorits dels usuaris de The Fork, però guanya la partida Catalunya, amb 26 restaurants, dels quals 20 estan situats a Barcelona capital. Entre els restaurants que encapçalen l'aportació catalana se situen L'Ó - Hotel Món Sant Benet (5), Cocina Hermanos Torres (6) i Koy Shunka (21). 

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat