Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rooftop Nobu
Foto: Nobu Barcelona Rooftop Nobu

Ja hi ha data d'obertura per al rooftop més alt de Barcelona

Serà al pis 25 d'un hotel i tindrà piscina, restaurant i cocteleria

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Comença la temporada de terrasses i 'rooftop's d'hotels, i un seriós candidat es postula a ser el número u de les terrasses amb vistes a Barcelona: el proper 8 de juny, Nobu Barcelona, un hotel amb un dels millors restaurants japonesos de Barcelona, obrirà el que serà el ' rooftop' d'hotel més alt de la ciutat.

Situat al terrat del pis 25 de Torre Catalunya –un edifici que té vuitanta metres d'alçada i és el sisè hotel més alt de Catalunya– el nou espai de Nobu tindrà un jardí d'inspiració japonesa, una piscina i un servei de bar i restaurant. L'oferta gastronòmica estarà inspirada per les vistes de mar i muntanya, amb plats com calamar a la sal i pebre, cebiche de llobarro amb coco o 'hot-dogs' de botifarra. I una selecció d''onigiris' i 'monakas' –un mos que vindria a ser un entrepà de mochi hi afegiran el toc japonès.

El menú de begudes mantindrà un caràcter ultra-local, amb cerveses de Garage Beer, vins naturals de productors com Montrubí i còctels que barregen els sabors japonesos com el yuzu amb elements mediterranis com l'alfàbrega i el vermut blanc.

Nobu Hotel Barcelona
Foto: Nobu Hotel Barcelona

Alguna cosa sí que és segur: les vistes des de la planta 25 mereixeran una visita. La panoràmica que ofereix el restaurant Nobu, des del pis 23, ja talla l'alè i per a qui la contempla Barcelona es converteix en una maqueta que pot veure en 360º. El rooftop estarà disponible per a clients no allotjats a l'hotel a partir del capvespre.

Nobu no és l'hotel més alt de Barcelona: és l'Hotel Arts, que amb 154 metres d'alçada també és l'edifici més alt de Barcelona. Però les darreres 9 plantes de l'Arts estan ocupades per apartaments de luxe.

NO T'HO PERDIS: Les millors terrasses de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat