Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Sónar té garantides les dates pels tres pròxims anys

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

“Les dates dels tres pròxims anys estan garantides”. Amb aquestes paraules, Ricard Robles ha volgut esvair qualsevol possible dubte sobre la continuïtat del Sónar tal com el coneixem, després d'una edició “particular”. Els responsables del Sónar, que han reunit la premsa una hora abans del concert de Bad Gyal, han valorat positivament l'edició pel que fa a “continguts i experiència del festival”, segons ha dit Enric Palau. “Tot això ha estat gràcies a l'esforç extraordinari d'un equip que ha hagut de lluitar contra l'adversitat, i de la capacitat del públic per respondre”, ha afirmat Robles referint-se a les diverses dificultats a les quals s'han hagut d'afrontar enguany: el canvi de dates forçat per Fira Barcelona, la gestió (“poc transparent”) de la vaga dels riggers –a la qual han tornat a donar suport- i la caiguda d'un dels caps de cartell, A$AP Rocky, que a hores d'ara encara està detingut a Suècia per una baralla al carrer.

Sónar 2019, ambient.
Sónar 2019, ambient.
Foto: Carlota Figueras

A falta de veure com avança la nit de dissabte, l'organització estima que hauran passat pel Sónar 2019 uns 105.000 assistents (46.000 de dia, 59.000 de nit), dels quals un 52% prové de l'estat espanyol i un 48% és internacional (de 120 països diferents). Pel que fa a la programació, l'organització ha destacat l'accent “global, intercultural, femení, queer i radical”, així com la “gran acollida de la idea de l'escola d'estiu” i el Sónar+D en general, del qual Enric Palau ha comentat que per primera vegada ha tingut la sensació que la intel·ligència artificial “ja és aquí”.

Sónar 2019, ambient.
Sónar 2019, ambient.
Foto: Nerea Coll

El proper Sónar celebrarà a Barcelona els dies 18, 19 i 20 de juny de 2020 i els primers abonaments es posaran a la venda el dilluns 22 de juliol a les 17 h a un preu especial de 115 euros, mentre que les acreditacions professionals per al Sónar+D sortiran a la venda el 23 de juliol a les 10 h a un preu de 160 euros. A més, els pròxims mesos hi haurà Sónar a Mèxic (5 d'octubre), Atenes (11 i 12 d'octubre), Buenos Aires (10 de novembre) i, ja el 2020, Istanbul (març) i Hong Kong (abril).

NO T'HO PERDIS: Les cròniques del Sónar 2019

Últimes notícies

    Publicitat