Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La nostra ciutat Teatre Lliure
Foto: Teatre LliureObra de teatre: La nostra ciutat

El Teatre Lliure posa a la venda 400 entrades al 50% de descompte per la castanyada

La promoció inclou 200 entrades per veure l'obra 'La nostra ciutat' i 200 més per a 'El dia que vam matar els llops'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha moltes opcions per celebrar la castanyada a Barcelona, i una d'elles és anar a veure una bona obra de teatre. Aquest any, el Teatre Lliure us ho posa més fàcil amb 400 entrades al 50% de descompte, 200 d'elles per anar a veure La nostra ciutat i les altres 200 per El dia que vam matar els llops. Les entrades ja estan a la venda per 16 euros a la seva pàgina web i podreu triar qualsevol funció d'entre el divendres 27 d'octubre i el diumenge 5 de novembre.

Els dos espectacles acosten l'espectador a la celebració dels morts. 'La nostra ciutat' és un muntatge dirigit per Ferran Utzet, de la peça de Thronton Wilder, que es pot veure al Lliure de Montjuïc. Per la seva banda, 'El dia que vam matar els llops', que es representa al Lliure de Gràcia, és un projecte de l'IT Teatre que posa en contacte els exalumnes d'arts escèniques de l'Institut del Teatre amb un artista contemporani. En aquest cas, ha estat la directora de Valladolid, Lucía Miranda, qui s'ha involucrat en el treball i s'ha inspirat en Mercè Rodoreda per tractar sobre la necessitat dels contes.

A més, si hi aneu amb nens, el Lliure disposa d'un servei gratuït de cangur durant la funció des de 30 minuts abans de l'inici. Aquesta iniciativa és apta només per a menors de 3 a 12 anys i s'ha de fer una reserva prèvia a través de la web.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat