Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Roscón de Reyes
© Gremi de Pastisseria de BarcelonaTortell de Reis

'El tortell més solidari' sorteja 150 entrades dobles gratis per anar al teatre per la compra d'un tortell de reis

Tots els fons recaptats es destinaran a la investigació de l'esclerosi múltiple

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja hem celebrat Nadal i Sant Esteve, hem fet cagar el tió, hem donat la benvinguda el 2024... Però les festes nadalenques encara no s'han acabat. Encara queden uns dies per donar per finalitzada l'època de festivitats i, com cada any, seran els Reis d'Orient els encarregats de posar-hi punt i final. A més de poder donar-los una bona rebuda a la cavalcada de Reis a Barcelona, una cosa que no pot faltar el 6 de gener a taula és el tradicional tortell de reis.

Si encara no teniu el d'aquest any, a partir d'aquest 2 de gener, la pastisseria Turris ha posat a la venda per segon any consecutiu el seu tortell solidari. 'El tortell més solidari' és la iniciativa de la companyia i la Fundació Esclerosi Múltiple per donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons que es destinaran a la seva recerca científica, així com a serveis de neurorehabilitació per aturar el seu impacte social. Per cada tortell venut, l'empresa donarà 50 cèntims a la fundació per investigar aquesta malaltia que afecta unes 9.000 a Catalunya i que encara no té cura.

Turris
Foto: Grup Turris

Els tortells ja es poden reservar als 33 obradors que Turris té a la província de Barcelona repartits per Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers i Badalona.

150 entrades dobles de teatre gratis

A més de contribuir a la investigació de la malaltia, aquest any també podeu aconseguir entrades de teatre per gaudir de la cultura. La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), que posarà dins els tortells la possibilitat d'aconseguir 150 entrades de teatre dobles de diferents produccions de Barcelona per gaudir d'una de les obres que són actualment a la cartellera de la ciutat.

Personalitats del teatre com Pere Arquillué, Àngels Gonyalons, Queco Novell, Jordi Díaz, Joan Pera i Agnès Busquets han mostrat el seu suport a la iniciativa solidària, una ocasió que han aprofitat per animar tothom a comprar un dels tortells i han recordat la importància d'anar al teatre.

NO T'HO PERDIS: El millor tortell de reis es ven a un supermercat ben conegut, segons l'OCU

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat