Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 5 millors plans per gaudir al màxim del Serielizados Fest

El que no et pots perdre del 18 al 22 d'octubre a la 9a edició del Festival Internacional de Sèries

Jon Ibarz
Escrit per
Jon Ibarz
Publicitat

T'empasses les sèries com si fossin gots d'aigua i mai en tens prou? Estàs al lloc adient: arriba el Festival Internacional de Sèries Serielizados Fest, que celebra la seva 9a edició a Barcelona del 18 al 22 d'octubre i s'inaugura amb l'estrena mundial de 'Smiley', la sèrie de Netflix basada en l'exitosa obra de teatre de Guillem Clua. Durant aquests cinc dies, el programa proposa activitats al CCCB, a la Sala Phenomena i a la Casa Seat, amb més de 30 convidats especials i 35 títols internacionals. Et destaquem cinc plans (potser algun més) que no et pots perdre.  

1- La preestrena de 'No me gusta conducir'

Inspirada en l'experiència en primera persona del director Borja Cobeaga (coguionista de 'Ocho apellidos vascos'), la sèrie explica la història de Pablo (Juan Diego Botto), un professor d’universitat de 40 anys obligat a treure’s el carnet de conduir. Lucía Caballero interpreta Yolanda, una de les seves alumnes en la universitat amb qui Pablo coincidirà com a company a l'autoescola. La nova sèrie original de TNT 'No me gusta conducir' es preestrenarà el 19 d'octubre a les 20.30 h a la Sala Phenomena i comptarà amb la presència del director i els dos protagonistes.

2- El diàleg '¿Por qué no te callas?'

Una xerrada inèdita entre Javier Olivares ('El Ministerio del Tiempo') i Pilar Eyre autora del llibre 'Yo, el Rey'. Aquesta sessió de diàleg entre el guionista i l'escriptora girarà al voltant dels obstacles i la censura amb què et pots trobar en emprendre un projecte sobre la figura de Joan Carles I. Vine a veure i escoltar el que tenen a dir sobre fer una sèrie sobre el Rei Emèrit el 20 d'octubre a les 19 h al Teatre del CCCB

Pilar Eyre, Javier Olivares
Foto: Serielizados FestPilar Eyre, Javier Olivares

3- 'Osel': estrena i col·loqui

Aquesta 9a edició del Serielizados Fest acull la preestrena de la docusèrie d'HBO Max 'Osel', 'el nen lama espanyol'. De la mà del director argentí Lucas Figueroa aquesta sèrie documental explica la història d'un nen de l'Alpujarra reconegut com la reencarnació d'un lama del Tibet el 1986. El 22 d'octubre a les 18 h al Teatre CCCB, hi haurà com a convidats el director i... el mateix Osel! No t'ho pots perdre.

4- La première de 'La Ruta'

Després del col·loqui d''Osel', no marxis del Teatre CCCB perquè a les 21 h s'estrena el primer capítol de 'La Ruta', la nova sèrie amb Àlex Monner que t'explica la Ruta del Bakalao com no te l'han explicat mai. Una de les propostes més esperades i ambicioses de la temporada aterra al Serielizados Fest amb els seus protagonistes, que xerraran sobre la sèrie amb el periodista Luis Costa com a moderador. I després, què? Després, festa al hall del CCCB amb el mític Fran Lenaers, un dels fundadors de la ruta. T'hi apuntes?

'La Ruta'
Foto: ATRESplayer PREMIUM'La Ruta'

5- Doble sessió amb la sèrie 'Fácil' 

El 20 d'octubre a les 18.30 h a Casa Seat comencen 'Los making-of de DAMA', un seguit de trobades amb professionals de la indústria audiovisual, on parlaran dels secrets del món de les sèries. Anna R. Costa ('Arde Madrid') i Natalia de Molina ('Vivir es fácil con los ojos cerrados') seran les encarregades de presentar aquesta primera sessió. Després, Serielizados Fest preestrenarà 'Fácil' al Teatre del CCCB a les 21h, amb la presència de la seva creadora, Anna R. Costa, i de les actrius protagonistes de la sèrie, Natalia de Molina, Anna Marchessi i Coria Castillo. 

'Fácil' de Anna R. Costa
Serielizados

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de cine d'octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat