Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ral·li Dakar
Foto: Instagram / @portdebarcelona

Els vehicles i els pilots que participen en el Ral·li Dakar 2024 es podran veure gratis a Barcelona

El públic assistent podrà observar com els equips es preparen i passen les verificacions abans que s'embarquin cap a l'Aràbia Saudita

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou fanàtics del motor, ara podreu viure el Ral·li Dakar molt de prop sense sortir de Barcelona. La plaça de la Rosa dels Vents del Port Vell acollirà un esdeveniment públic i gratuït el pròxim 1 de desembre a les 18 hores per presentar els pilots i els vehicles dels equips espanyols que participaran en la competició. Abans que s'embarquin cap a l'Aràbia Saudita, podreu veure en directe les tasques de l'organització i com els equips participants passen les verificacions.

El parc del Fòrum acollirà del 30 al 2 de desembre les verificacions tècniques i administratives dels vehicles de la caravana del Dakar 2024 i, malgrat que l'accés a la zona estarà tancat el primer dia, els altres dos estaran oberts a la ciutadania d'11 a 17 hores. A més, del 2 al 7 de desembre, el Port de Barcelona es convertirà en la base logística per al trasllat de tots els automòbils que aniran cap a l'Aràbia Saudita, on es durà a terme la 46a edició de la cursa del 5 al 19 de gener de 2024. L'elecció de Barcelona com la ciutat per a dur a terme el trasllat és una de les novetats d'aquesta edició, ja que era el Port de Marsella el que acostumava a acollir aquesta operació.

Totes aquestes accions formen part del projecte 'Barcelona Viu el Dakar', que va ser un dels vuit escollits per l'Ajuntament de Barcelona per invertir part de l'impost turístic i millorar la gestió del turisme a la ciutat. La iniciativa vol recuperar els vincles que té la ciutat amb aquesta competició esportiva des de fa dècades com, per exemple, quan el 2005 Barcelona va acollir la sortida i la prova pròleg de l'edició d'aquell any. El director de la cursa, David Castera, ha destacat en nota de premsa que la càrrega de vehicles a Barcelona "és una forma de tenir un gest amb la ciutat que ens va acollir el 2005 per a la sortida d'una edició que es dirigia al Senegal".

NO T'HO PERDIS: El Port de Barcelona inaugura una nova rambla i un mirador (amb una ruta cultural)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat