Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time to Eat Fest et regala un cap de setmana gastronòmic al Priorat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El festival gastronòmic Time to Eat Fest no només reivindica els plats fets amb ingredients de casa nostra, a més regala una experiència per alegrar el paladar de tota la família. L'esdeveniment us proposa fregar el clímax amb les creacions culinàries de 20 cuiners top de Barcelona i, a més, us proposa participar en un concurs en què podeu guanyar un cap de setmana gastronòmic al Priorat! Vi, menjar, companyia… Què més voleu?

El festival, organitzat per Time Out juntament amb la Conselleria d’Agricultura Ramaderia i Pesca i Estrella Damm, us convida a participar en el concurs enviant un 'story' des del vostre compte d’Instagram. En ell haureu de sortir gaudint d’un dels 16 plats de l’esdeveniment i haureu d’etiquetar @Parlem_telecom i @timeoutBCN. I tranquils els que patiu per les dades del mòbil: ho tenim tot pensat perquè al Time to Eat Fest tindreu wifi gratis proporcionat per la companyia catalana Parlem. 

La persona que aconsegueixi fer el 'story' més divertit i original aconseguirà dues nits a l’hotel Secrets Hotel Priorat i dos àpats complets a Brichs Restaurant, on podreu descobrir els seus arrossos elaborats amb arròs bomba del Molí de Rafalet, cultivat sense conservants en el Parc Natural del Delta de l’Ebre, i també la tradició dels cargols a la llauna i l’entrecot Txogitxu a la brasa. Fins i tot postres com les textures de xocolata d’Oriol Balaguer, que només amb el nom ja fan vibrar l'estómac.

Gaudir de la millor cuina amb producte local té premi!


NO T'HO PERDIS: No et perdis el Time Out to Eat Festival.

Últimes notícies

    Publicitat