Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els famosos et llegeixen el primer llibre de Harry Potter

L'actor britànic estarà acompanyat per altres actors de l'univers Hogwarts i per cares tan populars com David Beckham

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Mai es traurà aquest personatge de sobre, per molts altres papers que faci al llarg de la seva carrera. És gairebé com la seva segona pell. Els fans de la saga acaben de portar-se una alegria al saber que Daniel Radcliffe ha tornat a Hogwarts. Ja fa més d'un mes que l'escriptora JK Rowling va llançar la web "Harry Potter at Home" per entretenir fans i lectors durant la situació actual amb audiollibres, trencaclosques, tests i moltíssimes activitats. L'última alegria que ens ha donat l'escriptora és que diversos personatges coneguts llegiran el primer llibre de la saga i es publicaran els vídeos a la web a manera d'audiollibre.

'Harry Potter at home'
'Harry Potter at home'FOTO: Wizarding World

La lectura es repartirà per capítols, que aniran publicant-se en els pròxims mesos i aniran a càrrec de diferents personatges coneguts. El primer vídeo marcarà el gran llançament perquè serà el mateix Daniel Radcliff –el Potter del cinema!– qui llegeixi el capítol u de 'Harry Potter i la pedra filosofal'. L'actor que es va anar desvinculant lentament de la saga torna al món màgic i, sens dubte, no deixarà indiferent a cap fan.

Entre les grans figures que seguiran la lectura del llibre, i que ja han aparegut en aquest primer avanç, es troben personatges com Dakota Fanning, David Beckham, Eddie Redmayne, Claudia Kim o Stephen Fry. Aquests són alguns dels noms que s'han revelat fins ara, però estigueu atents perquè encara falten capítols per repartir i els noms dels lectors s'aniran desvetllant al web. Aprofiteu, perquè ara tenim l'univers màgic més a prop que mai!

NO T'HO PERDIS: Els millors escape rooms virtuals per posar-vos a prova a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat