Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Susan Sarandon a Barcelona
Foto: ACN

Els llocs que ha visitat Susan Sarandon durant la seva visita a Barcelona

L'actriu va venir a la projecció de Thelma & Louise als cinemes Verdi i va explicar la seva experiència a la ciutat

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Susan Sarandon porta dos dies i mig a Barcelona, i més enllà de caminar per la catifa vermella dels Cinemes Verdi, que projectava Thelma & Louise pel Barcelona Film Fest, ha dinat a un restaurant dels bons i ha trepitjat un museu de la ciutat. Al col·loqui de després de la pel·lícula va explicar que Barcelona "és preciosa", que ha fet bon temps i que "tothom sembla encantador". 

Però tot això ja ho sabíem. Ara bé: a quin restaurant va anar a sopar? L'escollit va ser el 7 Portes, un clàssic al qual els barcelonins potser no en fem gaire cas, però és un dels restaurants més antics de Barcelona i, encara ara, és un dels llocs de referència pel que fa a bona cuina tradicional de la nostra ciutat. Haurà tastat els bunyols de bacallà o haurà degustat un dels arrossos de temporada? 

A més, també va explicar que va anar al Museu Picasso, i que ha al·lucinat amb tot el que ha vist de Gaudí. Després, va explicar que demà potser s'agafa el dia per visitar "alguna cosa de Dalí". Tot un misteri!

NO T'HO PERDIS: Aquest és l’antic bar del Raval on Rosalía i Rauw Alejandro han gravat el seu nou videoclip

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat