Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Disfrutar
Foto: Iván Moreno Disfrutar

Els millors xefs d'Espanya cuinen a un restaurant de Barcelona

La Real Academia de Gastronomía premia un conegut trio de cuiners biestrellats

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És lògic pensar que els millors restaurants de Barcelona compten amb els millors cuiners possibles. I no només ho pensa el públic general, també ho creuen els professionals de la gastronomia. Toca tornar a parlar d'un premi que va a parar a un conegut restaurant de la nostra ciutat amb dues estrelles Michelin que va ser triat fa pocs mesos com el segon millor del món (i primer d'Europa).

Ara és la Real Academia de Gastronomía la que considera que els cuiners Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas són els millors caps de cuina d'Espanya. El jurat destaca "la seva impecable trajectòria, la immensa creativitat i l'excel·lència en tots els projectes que emprenen". Efectivament, es tracta dels tres cuiners del restaurant Disfrutar, referència absoluta de la cuina d'avantguarda a Barcelona.

Disfrutar (Eixample Esquerre)
Scott ChasserotDisfrutar (Eixample Esquerre)

Els tres cuiners treballen junts des que es van conèixer a elBulli fa 25 anys, i compten amb tota l'admiració dels seus companys. Continua el veredicte: "la combinació dels seus talents ha creat un dels millors restaurants del món i la cuina és patrimoni de la nostra gastronomia".

Disfrutar és un restaurant on mana la imaginació. Seria difícil destacar plats perquè treballen en un repte constant d'innovació i les receptes canvien i es transformen amb cada menú. A banda dels reconeixements de la Guia Michelin, Disfrutar compta amb tres sols de la Guia Repsol i la segona plaça al The World's 50 Best. De premis, no els en falten.

NO T'HO PERDIS: restaurants amb estrelles Michelin a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat