Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els músics del Liceu ocupen la gespa del Camp Nou en homenatge a les víctimes

El vídeo s'emetrà a les pantalles de l'estadi en la prèvia del Barça-Leganés i està dedicat als culers i a les víctimes

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La nova normalitat ja treu el cap, després d'un cap de setmana de platges a arrebossar de gent, els interiors dels restaurants oberts i l'anunci del final del pla de desescalada, només quedava el futbol per oficialitzar el "retorn" a la vida d'abans de la crisi. No patiu, hi ha data: a la gespa del Camp Nou hi tornaran a rodar pilotes aquest dimarts 16 de juny i per anar escalfant l'ambient, el FC Barcelona ha llançat un vídeo homenatge als culers i a totes les víctimes de la crisi. La peça la protagonitzen un grup de nou violoncel·listes de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu que interpreten 'El cant dels ocells' enmig d'un estadi totalment buit. Aquesta peça audiovisual es projectarà just abans del partit Barça-Leganés, el primer partit després de 3 mesos de parada total de l'activitat futbolística.

L'inici del vídeo recupera el moment que Pau Casals va rebre la medalla de la pau de les Nacions Unides de la mà del birmà U Thant, en aquell moment president de l’organització. "Senyor Pau Casals, heu dedicat la vostra vida a la veritat, a la bellesa i a la pau". Unes paraules que prenen un sentit especial i que si s'acompanyen d'El cant dels ocells', la peça que sempre sona en els minuts de silenci del Barça, encara agafa més força un homenatge dedicat als que més han patit aquesta crisi, les víctimes.

El Barça busca alternatives a la falta de públic

El futbol torna a fer rodar la pilota però no a alçar les grades. Les estrictes normes de seguretat no permeten públic en els partits, és per això que el Barça ha buscat alternatives per omplir d'escalf el derbi. Una d'elles és la creació d'un mosaic amb el lema "Aquí juguem tots". També es reproduirà l'himne del club a l’inici del partit cantat per aficionats blaugranes que s'han gravat en vídeos i en les pantalles LED que vorejen el perímetre de la gespa s'hi projectaran fotos dels seguidors animant l'equip.

NO T'HO PERDIS: Barcelona a la fase 3: què es pot fer?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat