Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els noms més posats a Barcelona el 2021

Aquest és el rànquing amb els noms de nadó més populars de l’any passat a l’Àrea Metropolitana

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’Institut d’Estadística de Catalunya revela els noms més posats a l’àrea metropolitana de Barcelona durant l’any 2021: segons les seves dades, el rànquing l’encapçalen els noms Leo i Lucía.

L’any passat, a Barcelona van néixer 297 nadons anomenats Leo, un 15’8% dels nascuts: es tracta de la primera vegada que aquest nom encapçala el rànquing. La llista dels noms masculins es completa amb Nil, Marc, Pol i Bruno. En el cas de les nenes, en van néixer 278 que es diuen Lucía, un 15,6 % dels naixements. Després i trobem un empat entre el nom d’Emma i Júlia, seguits per Martina i Mia.

Així doncs, el llistat dels noms més posats a Barcelona i a l’àrea Metropolitana queda així:

  1. Leo (297)
  2. Nil (279)
  3. Lucía (278)
  4. Emma (271)
  5. Júlia (271)
  6. Marc (268)
  7. Pol (267)
  8. Martina (263)
  9. Mia (258)
  10. Bruno (250)

A Barcelona, aquests noms no són una novetat: l’any 2020, Emma va ser el preferit a la ciutat i el 2019, la llista la va encapçalar el nom de Júlia. Així mateix, el 2020 el més posat va ser Pol, que un any després ha caigut fins a la quarta posició. El 2019, Marc va ser el nom més posat a la ciutat Barcelona, seguit de dos noms que actualment no són a la llista metropolitana: Jan i Àlex.

La majoria de noms preferits coincideixen a Catalunya i a l’àrea metropolitana amb variacions, això sí, en l’ordre. En el cas de les nenes, el rànquing manté els mateixos noms, desordenats, mentre que en els nens cau Bruno i entra Jan.

NO T'HO PERDIS: Barcelona és la segona ciutat més feliç del món

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat