Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mascarillas sanitarias
Foto: shutterstock

Els supermercats on podreu trobar mascaretes a la venda

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

La desorbitada demanda de mascaretes mentre dura l'alarma social ha col·lapsat farmàcies i serveis sanitaris. Per sort hi ha hagut iniciatives solidàries que han subministrat materials i les xarxes s'han omplert de tutorials i plantilles per fer una mascareta a casa.

Després de la fixació del preu màxim de les mascaretes per part de Govern central (0,96 €), els supermercats se sumen a la venda de del producte més apreciat de la crisi (juntament amb el paper higiènic). Aquí us deixem una llista de quins són els súpers on podeu comprar-les i a quin preu:

1. Carrefour

La cadena francesa va ser de les primeres a oferir mascaretes en caixes de 10 unitats a 8,90 euros (0,89 cadascuna). No tenen límit de compra per persona com en molts altres establiments, i són d'un sol ús i de material higiènic.

2. DIA

Des de dijous 30 d'abril, aquests supermercats també vendran mascaretes, però de moment només a través de la seva botiga en línia. En aquest cas, la caixa de 50 unitats costarà 30 euros, és a dir per 0,60 la unitat, a preu de cost, de manera que no tindran beneficis per la venda d'aquest producte. Això sí, només podreu comprar una caixa per comanda.

3. Lidl

La companyia alemanya comercialitza ja a Barcelona, i des d'aquest dijous a Madrid, paquets de 50 unitats a 29,99 euros. Són d'un sol ús i material homologat. En els pròxims dies, Lidl integrarà progressivament el nou producte a les botigues de la resta de país. Amb aquesta novetat, l'empresa "pretén donar resposta a una demanda actual del consumidor".

4. Alcampo

A la seva web es poden (podien) adquirir paquets de 5 màscares d'ús únic per 1 euro, convertint-se en el preu més barat fins al moment (0,20 euros la unitat). No és estrany que ja hagin penjat el cartell de "producte esgotat".

5. Eroski

La cadena basca s'ha centrat en la venda de mascaretes quirúrgiques de triple capa amb adaptador nasal en caixes de 50 unitats. De moment només estan disponibles en els establiments d'Euskadi i el preu es troba per sota dels fixats pel Govern. Això sí, només es pot adquirir una caixa per persona i dia.

NO T'HO PERDIS: WhatsApp llança una novetat a les videotrucades

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 

Últimes notícies

    Publicitat