Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Whatsapp
Foto: Sutterstock

WhatsApp llança una novetat a les videotrucades

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Després del que ha semblat una eternitat, se'ns ha obert una mica el cel amb l'anunci de l'inici del pla de desescalada. I encara que això no signifiqui que ja podem fer vida normal, tenir esperança és ja inevitable. Ja gairebé podem assaborir un cafè a una terrassa, però hem de recordar que tot ha de procedir amb cura i seguint les fases una a una, pel que no podrem visitar els nostres familiars o amics que visquin en una altra província fins al final de les fases.

Per sort, WhatsApp ha llançat una novetat en l'aplicació: les videotrucades i les trucades de veu s'han ampliat a 8 participants simultanis, en comptes dels 4 anteriors. Facebook va anunciar la modificació aquest dimecres, amb la finalitat de facilitar el contacte entre famílies que segueixin separades. Així que, fins que realment puguem tocar, abraçar i menjar-nos a petons a les persones més especials que ens han faltat aquest temps, l'aplicació de missatgeria ha facilitat la comunicació a través d'una pantalla, com hem anat fent durant les últimes setmanes.

L'única condició és que les persones que participin han de tenir actualitzada l'última versió de l'aplicació. Si no la teniu, podeu accedir-hi a través de Google Play, App Store, o el mateix WhatsApp.

NO T'HO PERDIS: quan podrem visitar els nostres familiars i amics?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat