Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Entrades gratis per a les Laies, Eulàlies, Lalis... (i acompanyants!)

Entrades gratis per a les Laies, Eulàlies, Lalis... (i acompanyants!)

Advertising

Tant si penseu que els vostres pares van triar bé el vostre nom com si penseu el contrari, és hora d'agrair-los la tria. Perquè per Santa Eulàlia, la festa major d'hivern de Barcelona, dir-se Laia, Eulàlia o Lali té premi, també els derivats com Lalis, Olayeso o Eulàries

Ara, a banda de celebrar el vostre sant la pròxima setmana, podreu entrar gratis al Museu d'Art de Catalunya (MNAC) i al Museu de la Música entre el 8 i el 15 de febrer. Només caldrà que presenteu un document d'identitat a les taquilles dels museus i.... via lliure!

I si el vostre nom no és cap dels agraciats, tranquils, els acompanyants també entren gratis! Per tant, només cal que penseu en la Laia que teniu més a la vora, o no, perquè podria ser una ocasió genial per recuperar el contacte amb aquella vella amiga o amor que es deia com la copatrona de Barcelona.

pailebot Santa Eulàlia

 

Pailebot Santa Eulàlia

 

I si en lloc de visitar museus preferiu llançar-vos a la mar, heu de saber que el Museu Marítim organitza una sortida en vaixell, en el pailebot Santa Eulàlia, de tres hores de durada per la façana marítima de Barcelona. I tot de franc (cal inscripció prèvia al correu reserves@mmb.cat) per a totes les Laies. Això sí, per aquesta activitat només poden anar acompanyades les menors.

Si no esteu en cap dels supòsits anteriors, tranquils també. La festa major d'hivern posa a la vostra disposició un complet programa de museus i monuments amb portes obertes perquè ho celebreu sense tocar la cartera.


NO T'HO PERDIS: Guia amb tota la informació sobre les Festes de Santa Eulàlia i Llum BCN 2019

Share the story
Últimes notícies
    Advertising