Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Entrades gratis per a les Laies, Eulàlies, Lalis... (i acompanyants!)
Notícies / Ciutat

Entrades gratis per a les Laies, Eulàlies, Lalis... (i acompanyants!)

La Laia
La Laia

Tant si penseu que els vostres pares van triar bé el vostre nom com si penseu el contrari, és hora d'agrair-los la tria. Perquè per Santa Eulàlia, la festa major d'hivern de Barcelona, dir-se Laia, Eulàlia o Lali té premi, també els derivats com Lalis, Olayeso o Eulàries

Ara, a banda de celebrar el vostre sant la pròxima setmana, podreu entrar gratis al Museu d'Art de Catalunya (MNAC) i al Museu de la Música entre el 8 i el 15 de febrer. Només caldrà que presenteu un document d'identitat a les taquilles dels museus i.... via lliure!

I si el vostre nom no és cap dels agraciats, tranquils, els acompanyants també entren gratis! Per tant, només cal que penseu en la Laia que teniu més a la vora, o no, perquè podria ser una ocasió genial per recuperar el contacte amb aquella vella amiga o amor que es deia com la copatrona de Barcelona.

pailebot Santa Eulàlia

 

Pailebot Santa Eulàlia

 

I si en lloc de visitar museus preferiu llançar-vos a la mar, heu de saber que el Museu Marítim organitza una sortida en vaixell, en el pailebot Santa Eulàlia, de tres hores de durada per la façana marítima de Barcelona. I tot de franc (cal inscripció prèvia al correu reserves@mmb.cat) per a totes les Laies. Això sí, per aquesta activitat només poden anar acompanyades les menors.

Si no esteu en cap dels supòsits anteriors, tranquils també. La festa major d'hivern posa a la vostra disposició un complet programa de museus i monuments amb portes obertes perquè ho celebreu sense tocar la cartera.


NO T'HO PERDIS: Guia amb tota la informació sobre les Festes de Santa Eulàlia i Llum BCN 2019

Advertising
Advertising

Comentaris