Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es cancel·la el Festival Llum BCN, les activitats de Santa Eulàlia i l’Arribo de Carnestoltes

El Llum BCN es farà a la tardor d'aquest any i de les festes de Santa Eulàlia només es conserven cinc exposicions de bestiari i gegantons

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després del canvi de data de la Festa Major de Sant Antoni i la pròrroga de les restriccions, era previsible que altres festes i celebracions importants de Barcelona patissin canvis importants. És el cas de les festes de Santa Eulàlia, el festival Llum BCN i l'Arribo de Carnestoltes que, segons ha informat l'Institut de Cultura de Barcelona, se suspenen a causa de la delicada situació sanitària. 

Pel que fa a les festes de Santa Eulàlia, es cancel·len tots els actes presencials –cercaviles, processons, baixada de Santa Eulàlia...– i només es mantenen cinc exposicions que es podran visitar seguint totes les mesures de seguretat. El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà la mostra del bestiari infantil, la del bestiari festiu històric que també commemorarà el 700 aniversari de Corpus a la ciutat, i l’exposició fotogràfica que girarà entorn les catifes de flors. Al Pati Manning es podrà visitar la mostra de gegantons i la tradicional exposició de les Gegantes Laies a l’Ajuntament. El que també es manté és la tradicional jornada de portes obertes als museus durant la diada de Santa Eulàlia. 

El dia 12 de febrer, dia de Santa Eulàlia, es podran seguir a través de les xarxes socials de cultura popular els actes protocol·laris de l’Ofrena floral i la Cerimònia del Penó de Santa Eulàlia. A més, s’aprofitarà la jornada per recordar actes tradicionals d’anys anteriors, també a través de les xarxes.

Pel que fa al festival Llum BCN, es posposa fins a la tardor d'aquest any, quan s'espera que la situació s'hagi estabilitzat. 

Una altra celebració molt estimada com és l'Arribo de Carnavaltambé anul·la els actes presencials, però podrem veure a ses majestats els reis Belluga i Tòtil Tocatdelala el Dijous Gras a través de les xarxes de cultura popular. 

NO T'HO PERDIS: Les millors activitats gratis per fer a Barcelona

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de provar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat