Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gràcia, Barcelona
Photograph: Sergio TB / Shutterstock.com

Gràcia és un dels 25 millors barris del món aquest 2021

Hem preguntat a 27.000 persones de tot el planeta quins són els millors llocs per menjar, passar-ho bé i gaudir de la cultura

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Un dels moments més esperats dels nostres lectors és l'aparició d'aquesta llista, la dels 49 barris més 'cool' del món, que l'any passat va guanyar l'Esquerra de l'Eixample i en què enguany apareix Gràcia entre els 25 primers. A partir de les preguntes que Time Out fa a milers de persones de tot el món (enguany hi han participat 27.000 lectors) i amb la col·laboració dels editors de les nostres edicions de tot el planeta, s'elabora el Time Out Index, un rànquing que reuneix els millors barris on viure tenint en compte el menjar, la cultura, els equipaments i el sentit de comunitat. 

En aquesta edició, ocupen el podi, per aquest ordre, els barris de Nørrebro (Copenhaguen), per la seva mescla d'història, arquitectura ultramoderna i oferta gastronòmica; Andersonville (Chicago), per la vibrant escena nocturna LGBTI+; i Jongno 3-ga (Seoul), per la seva història però també per la comunitat LGBTI+, els restaurants de cuina nord-coreana i els seus cafès i cerveseries amagades.

El barri barceloní de Gràcia apareix a la llista després de Centro (Ciutat de Mèxic) i abans de Saúde (Rio de Janeiro). Entre els seus mèrits, la proximitat: llibreries independents, botigues de dissenyadors, restaurants, teatres i sales de concerts que operen a una escala amable i humana. A més, el barri és creador de tendències com les botigues a granel o de productes vegans, i conserva un sentit de comunitat que fa que no un cop hi ets no en vulguis marxar (penseu en associacions veïnals o en la decoració dels carrers per les festes del barri).

Podeu saber quins són la resta de barris on val més la pena viure consultant el rànquing complet.

NO T'HO PERDIS: Els millors plans d'octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat