El cuiner Carles Pérez de Rozas té un equip a prova de bombes, i el ja no tan jove Berbena no és una promesa sinó una ferma realitat. Parteix de la més acurada artesania de proximitat per elaborar uns plats que sorprenen i enamoren basant-se estrictament en els productes de la temporada. Tot es fa al moment i davant dels nassos; una aposta clara pels bàsics, amb pa de massa mare fet a casa, una exigent selecció de vins i formatges i un cafè d’especialitat. Anarquia deliciosa: fan i desfan la carta quan volen, i el mateix passa amb els horaris.
La Vila de Gràcia és un dels barris més populars i actius de Barcelona, centre d'oci, cultura i gastronomia. És inseparable de la seva festa major, a mitjans d'agost, quan els carrers es decoren i es veu la feina feta per les associacions de veïns durant tot l'any. Arquitectònicament té diversos edificis importants, com el rellotge de la plaça de la Vila, la Casa Fuster, la Casa Vicens i el Park Güell.