Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja és aquí el robot que tira la cervesa i evita contagis

Serà el futur més immediat dels bars del país?

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No cal dir que som conscients que cap innovació ni algú altre podrà substituir els cambrers del nostre bar preferit. Res. Passi el que passi, els volem amb nosaltres a l'altre costat de la barra mentre mirem com tiren de bé una canya. Dit això, us portem l'última tecnologia en tirar cerveses. Ja us vam fer un petit curset per fer-ho com un mestre, però sembla que el món tecnològic no deixa de sorprendre'ns després que ens arribés la notícia del primer vestit anti-contagis (real) per poder anar de concerts. Una empresa andalusa ha tret al mercat un  model de robot que tira les cerveses amb una precisió absoluta i amb l'únic objectiu d'evitar contagis entre clients. 

Carrito robotizado de servicio de bebidas y alimentos
FOTO: Macco Robotics

"Els nostres robots estan especialitzats a servir i preparar aliments i begudes. Això permet garantir la seguretat alimentària, la descontaminació dels espais i la seguretat dels clients", diuen des de l'empresa Macco. Aquest últim robot ha estat "contractat" a un restaurant de Sevilla per fer de cambrer a la barra, però el model pot desenvolupar moltes altres funcions.  

A més, el sistema no conclou amb en Macco, també t'has de descarregar una aplicació on fer la teva comanda, pagar les cerveses i recollir-les a la barra després d'ensenyar el DNI, és clar. Potser és veritat i la normalitat que ens espera un cop acabat el desconfinament no tindrà res a veure amb el món que vam deixar als carrers, però des d'una ciutat com Barcelona, on abunden les tardes lliures a una terrasseta amb els amics o família mentre fem una canya, no podem deixar de mostrar-nos escèptics davant d'aquest nou "cambrer". 

Ver esta publicación en Instagram

Gracias a los materiales antimicrobianos con los que están fabricados y al evitar contactos innecesarios hacen de nuestros robots #kime y #foodkart totalmente aptos para dar un servicio de calidad y manteniendo la seguridad alimentaria y, más importante aún, la de los clientes y empleados . Con nuestra tecnología los establecimientos podrán dar su servicio de forma segura en las área de #alimentación y #bebidas 🆓🦠 . Copia el enlace y conoce nuestra promoción especial para el sector hotelero #ContigoHotel 👉 https://www.maccorobotics.com/contigo-hotel . . . #hotel #hotels #hospitality #hosteleria #foodsafe #seguridadalimentaria #robot #robotics #food #beverage #foodtech #solucionestecnologicas

Una publicación compartida de Macco (@maccorobotics) el

NO T'HO PERDIS: Com seran les terrasses dels bars i restaurants quan obrin?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat