Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jardins d'Elena Maseras
Foto: Ajuntament de Barcelona

Ja han començat les obres dels jardins d'Elena Maseras, que seran més accessibles als veïns

Es preveu que els treballs de millora a l'Antiga Esquerra de l'Eixample duraran uns dos mesos

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona comença les obres dels jardins d'Elena Maseras, a l'Esquerra de l'Eixample, un interior d'illa amb espai verd que serà molt més accessible per als veïns i veïnes del barri. Els treballs, que duraran uns dos mesos, milloraran els elements de jardineria i el mobiliari, i serviran per instal·lar una nova xarxa de rec automàtic.

Els jardins presentaven desperfectes des de feia uns mesos a causa de l'ús i la falta de rec. Les renovacions, que han començat aquest dimecres 27 de setembre, retiraran els parterres de formigó que hi ha actualment i els substituiran per tres noves jardineres. A més, també s'instal·larà nova vegetació, que comptarà amb diverses espècies d'arbusts que es regaran amb el nou sistema.

Les obres tindran un cost de 120.000 euros i formen part del projecte de l'Ajuntament de Barcelona de revitalitzar els interiors d'illa que existeixen a la ciutat, així com de recuperar nous espais verds d'estada en interiors d'illes de l'Eixample. Malgrat que els treballs no finalitzaran fins al desembre, els jardins estaran oberts al públic en l'horari habitual, de 10 a 21 h, tot i que, a partir de l'1 de novembre, tancaran a les 19 h.

NO T'HO PERDIS: Aquesta línia de metro de Barcelona tindrà un llarg tram sense servei per obres el 2024

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat