Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sant Jordi
FOTO: Jordi Delgado / ShutterstockSant Jordi

Ja hi ha data alternativa per celebrar Sant Jordi: el 23 de juliol

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

A mig país se li va tallar la respiració quan la Generalitat va anunciar l'ajornament d'una de les festes més celebrades i estimades de Catalunya. Es feia oficial a mitjans de març, tot just quan l'estat d'alarma es posava en marxa amb un confinament del país. "Si ajornen Sant Jordi és que això va per llarg" es comentava en més d'un lloc.

Finalment els gremis que hi ha darrere de la Diada, la Cambra de Llibreters i el Gremi de Floristes, han arribat a un acord per establir una data alternativa: el 23 de juliol. L'objectiu de les dues entitats era celebrar la festa tal com la coneixem, amb les parades de llibres al carrer, venda de roses i firmes dels autors, abans de les vacances d'estiu. Finalment han optat pel penúltim dijous de juliol.

Alternatives per celebrar-lo aquest 23 d'abril

Encara que ja hi hagi una data alternativa sobre la taula, el sector del llibre i les floristeries volen esgotar tots els recursos per seguir celebrant, de forma confinada, la Diada el dia de Sant Jordi. És per aquest motiu que el Gremi de Floristes ha impulsat la campanya #RosadeSantJordiaCasa: una web que reuneix les floristeries de Catalunya que oferiran el servei a domicili d'entrega de roses el pròxim 23 d'abril. Les llibreries també animen a seguir comprant llibres a través de diverses campanyes, com la de 'Llibreries Obertes', on pots comprar el llibre i recollir-lo quan tota la crisi sanitària se superi.

NO T'HO PERDIS: Els millors llibres de Sant Jordi

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat