Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
080 Barcelona Fashion
Foto: 080 Barcelona Fashion

La 080 Barcelona Fashion convertirà Barcelona en la capital de la moda de l'Estat durant quatre dies

La 33a edició de l'esdeveniment tindrà 24 dissenyadors i dissenyadores, amb noves incorporacions

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El sector de la moda barceloní s'ha revolucionat amb la notícia que Louis Vuitton presentarà la seva col·lecció vacacional amb una gran desfilada a Barcelona el 23 de maig. Abans de l'arribada de la firma francesa, Barcelona escalfarà motors amb la celebració de la 33a edició de la 080 Barcelona Fashion, que convertirà la ciutat en la capital de la moda de l'Estat durant els pròxims 9,10, 11 i 12 d'abril.

El Recinte Modernista de Sant Pau tornarà a acollir durant quatre dies les noves col·leccions de 24 dissenyadors i dissenyadores catalans i d'arreu de l'Estat. Entre els participants destaquen noms veterans de l'esdeveniment com Dominnico, Custo Barcelona i Eñaut i d'altres que s'estrenen a la desfilada barcelonina aquest any com Avec Armour, Ga Gó ó Studio i Guillermo Justicia, entre d'altres.

Els 24 participants d'aquest any són: 404 Studio, Avec Amour, Bielo, Compte Spain, Custo Barcelona, Dominnico, Eñaut, Escorpion, Free Form Style, Ga Gó Ó Studio, Guillermo Justicia, Habey Club, Hoss Intropia, Jnorig, Larhha, Lebor Gabala, Lola Casademunt By Maite, Martin Across, Menchen Tomas, Simorra, Sita Murt, The Labelo Edition, Txell Miras, Velásquez.

080 Barcelona Fashion
Foto: Instagram / @ 080bcnfashion

Una de les noves propostes que més comentaris ha generat ha estat la incorporació de la firma madrilenya Hoss Intropia, del Grup Tendam, que va debutar el març de 2023 a la setmana de la moda de Madrid i ara farà el seu debut a la de Barcelona. La decisió posa damunt la taula si les plataformes nacionals funcionen com bons promotors de la moda del país, un tema recurrent dins el sector en els darrers anys.

Què se sap de les propostes?

Tot i que l'organització encara no ha desvelat els detalls d'aquesta nova edició, el que sí que ha assegurat és que totes les desfilades seran col·leccions que no s'han presentat encara públicament ni a altres desfilades ni plataformes i que podran ser tant de temporada tardor-hivern com de primavera-estiu. La passada edició de la 080 Barcelona Fashion va tornar a girar entorn la diversitat, la internacionalització, els drets LGTBIQ+ i la tecnologia, entre d'altres, uns valors que es tornaran a repetir el pròxim mes d'abril.

080 Barcelona Fashion
Foto: Instagram / @080bcnfashion

La sostenibilitat i circularitat també tindran un paper protagonista, dos valors que ja van marcar la jornada inaugural de la passada edició d'octubre. La col·lecció 080 Reborn va presentar diverses propostes fabricades amb teixits de botigues de segona mà i gestories de residus tèxtils que fomentaven el 'slow fashion' (moda lenta). 

NO T'HO PERDIS: Vestir-se com una noia de Barcelona: així és la nova tendència de TikTok que s'ha fet viral

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat