Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
080 Fashion
Foto Vicente Zambrano González

La 080 Barcelona Fashion inaugura la convocatòria d'inscripcions per a la seva 32a edició a la ciutat

El formulari estarà obert fins al 24 de juliol a les 14 h i s'ha de fer a través de la pàgina web de la Generalitat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La moda és un sector molt rellevant a ciutats com París o Milà, les quals es paralitzen quan se celebren esdeveniments tan importants com les 'Fashion Weeks' (setmanes de la moda). Tot i que a Barcelona la moda encara no jugui un paper tan rellevant, la 080 Barcelona Fashion s'ha convertit en una data imprescindible per la ciutat. Cada edició de l'esdeveniment té lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, on durant quatre dies diverses marques establertes a Catalunya, o a la resta de l'Estat, mostren les seves noves propostes. Tot i que encara no hi ha dates oficials per a la 32a edició, ja s'ha obert el període d'inscripció, que estarà obert fins al 24 de juliol a les 14 h.


La convocatòria de participació va dirigida cap a empreses i professionals amb establiment operatiu a Catalunya o a la resta d'Espanya, així com amb presència al mercat internacional. En les darrere edicions han participat marques tan consolidades com Dominnico, Lola Casademunt by Maite o Custo Barcelona, tot i que també hi va haver lloc per dissenyadors emergents com Eñaut, Larhha i Laretta, entre d'altres, seguint l'objectiu de la 080 d'acompanyar a marques emergents en el seu creixement.

En els darrers anys el sector de la moda ha canviat molt, posant damunt la taula temes tan rellevants com la sostenibilitat, la inclusió i el feminisme. La moda és un reflex de la societat que s'adapta a l'evolució d'aquesta, per tant, que les marques que participin en aquesta edició segueixin aquests valors és un requisit essencial. Encara no se sap res de com serà la 32a edició de l'esdeveniment, però el que podem assegurar és que tornarà a apropar el sector de la moda a Barcelona i al públic de carrer.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de vambes de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat