Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Brunells fa el millor croissant d'Espanya en versió d'estiu

La pastisseria del carrer Princesa prepara croissants tan agosarats com el de daiquiri de maduixes!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutatDesprés d’uns anys tancada, la pastisseria Brunells (1852) va reobrir el mes de juny de 2020 amb nova propietat –Cafès El Magnífico, Pastisseria Canal i l'agència LKC– i sobretot immillorables resultats. En una època tan dura com el final de la primera onada de la Covid-19, van revifar un negoci emblemàtic i van fer tornar les cues de barcelonins a la cantonada de Princesa amb Montcada: uns croissants extraordinaris (els millors d'Espanya) i un cafè, pa i pastisseria no menys excel·lents són els seus infal·libles reclams.  

I seguint amb la seva filosofia 'JVfoxiana' d'exaltar-se amb el nou i enamorar-se del vell, acaben de llançar una agosarada línia de croissants d'estiu: farcits de pinya i crema, de coco i mango, de xocolata i fruita de la passió, de mojito i de daiquiri de maduixes. Aquests cinc refrescants models conviuran amb els clàssics croissants farcits de la marca (nata, crema, festuc o praliné), amb l’objectiu d’oferir una proposta més adaptada als sabors de l’estiu pels amants dels croissants artesans.

El que és una barbaritat és l'esmentat croissant de mojito: el seu celebrat croissant de mantega farcit de nata infusionada amb menta fresca i banyat en almívar de rom. Un artefacte que t'emborratxa de plaer! 

 

Croissant de mojito de la Brunells
Foto: Pastisseria BrunellsCroissant de mojito de la Brunells

Tenint en compte la mestria amb què la Canals elabora les mousses i cremes, val la pena poder queixalar el contrast de la cremositat pastissera amb el dolç-salat dels alvèols, fins com un matí de diumenge assolellat (sí, tota poesia es queda curta davant d'un bon croissant). 

L’oferta de la pastisseria per als mesos de calor es complementa amb una nova família de productes, els 'street cakes'. Aquests pastissos per emportar i menjar pel carrer, elaborats en format individual i en got, volen ser una alternativa pastissera als gelats, amb sabors com vainilla, la xocolata, el praliné, la llimona, els gerds, el litxi, la rosa, la maduixa, la pinya o el coco. 

Street Cakes, Brunells
Foto: BrunellsStreet Cakes, Brunells

NO T'HO PERDIS: Els millors croissants de Barcelona 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat