Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Casa Batlló us convida a una visita guiada gratuïta

El tour serà en directe des del seu compte d'Instagram

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Des de l'edifici modernista sempre s'han impulsat noves accions que situessin el monument en el mapa de la vida cultural barcelonina, des d'exposicions fins a visites nocturnes. I això no ha canviat en els últims mesos. La més destacada va ser la campanya #TotsFemSantJordi, que convidava a omplir de flors els balcons de tot Catalunya per mantenir l'esperit de la diada i no deixar que un dia tan important passés desapercebut. A la seva pàgina web, a més, han ampliat les activitats dinàmiques, com la publicació d'una experiència de vídeo de 360° en l'univers aquàtic de la Batlló.

La nova cita amb l'edifici la teniu avui al seu Instagram. Aquest dijous 14 a les 18 h la Casa Batlló, amb la col·laboració de Cases Singulars, ha organitzat un Live a la xarxa social que convida als usuaris a descobrir els racons màgics de l'obra de la mà d'experts que conduiran una visita guiada. Després de setmanes d'haver estat privats de veure la Batlló més enllà del tour virtual a la web, aquesta nova acció és un regal. 

NO T'HO PERDIS: El BCN Film Fest es farà al juny (i amb públic) als cinemes Verdi

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat