Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa Vicens
Foto: Shutterstock

La Casa Vicens posarà a la venda 600 entrades a 6 euros (només un dia)

L'edifici ha impulsat la iniciativa per celebrar el seu sisè aniversari i el Dia del Patrimoni Mundial

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona amaga una infinitat de joies arquitectòniques: temples gòtics, edificis romànics, vestigis romans... Però si hi ha un estil que destaca per sobre dels altres és el modernisme. Les façanes amb formes dinàmiques i decoracions majestuoses són grans protagonistes a la ciutat i moltes d'aquestes construccions estan signades per Gaudí. Si voleu visitar la seva primera obra mestra, ara ho podeu fer a un preu molt reduït. La Casa Vicens posarà a la venda 600 entrades a 6 euros per celebrar el seu sisè aniversari, que també coincideix amb el Dia del Patrimoni Mundial.

Interior de la Casa Vicens
Casa Vicens

Com aconseguir les entrades?

Les entrades es posaran a la venda el dijous 16 de novembre a partir de les 10 hores fins a esgotar existències. Per aconseguir-les, haureu de seleccionar un dia abans del 31 de desembre per fer la visita i escriure el codi ANIVERSARI6 a la seva pàgina web.

La primera casa de Gaudí

La Casa Vicens va ser construïda per un jove Gaudí acabat de sortir de la facultat que va rebre l'encàrrec de Manel Vicens, membre de la burgesia catalana, per a construir-li la seva casa d'estiueig. Durant més de 130 anys, l'edifici va ser una residència privada, però, el 16 de novembre de 2017 va obrir les portes com a casa-museu per a donar a conèixer a la ciutadania aquest oasi creat entre 1883 i 1885.

L'edifici, a la Vila de Gràcia, va ser anomenat Patrimoni Mundial de la UNESCO l'any 2005 i, amb els seus més de 700.000 visitants anuals, s'ha consolidat com un equipament imprescindible per entendre l'obra de Gaudí. Des del seu naixement, l'edifici mostra la capacitat de l'arquitecte d'avançar-se al seu temps i crear molt més que una llar.

NO T'HO PERDIS: Una ruta a peu per la Barcelona modernista menys coneguda

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat