Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El cuerpo en llamas
Foto: Netflix

La condemnada pel crim de la Guàrdia Urbana demana aturar la sèrie sobre el cas a Netflix

Rosa Peral ha presentat un escrit al jutjat perquè s'aturi la difusió d''El cuerpo en llamas' prevista a partir del 8 de setembre

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Hem seguit cada novetat sobre la sèrie que Netflix ha fet sobre el crim de la Guàrdia Urbana: primer l'espectacular repartiment, més endavant el llaminer tràiler. El que no esperàvem és que l'estrena de la producció audiovisual més esperada acabés formant també part de l'entramat judicial del cas.

Avui hem sabut que Rosa Peral, condemnada pel crim, ha demanat al jutjat aturar la difusió de la sèrie sobre el seu cas, 'El cuerpo en llamas', que Netflix té previst estrenar el 8 de setembre.

El cuerpo en llamas
Foto: Netflix



El jutjat de primera instància número 54 de Barcelona ha rebut la petició de mesures cautelars a instàncies de Peral. L'acció s'inscriu en el marc d'una demanda que ha presentat també contra la productora pel dret a l'honor.

Per raons d'urgència, el jutjat ha habilitat especialment els dies de dimecres i dijous, ja que el mes d'agost no és hàbil, segons informa l'ACN. Es donarà part a la demandant i a la fiscalia perquè es pronuncien sobre el cas.

L'estrena més esperada

El conegut com a crim de la Guàrdia Urbana va sacsejar l'opinió pública en 2017. El triangle amorós entre Rosa Peral, Albert López i Pedro Rodríguez, tots ells agents de la Guàrdia Urbana, va tenir un final tràgic.

El cuerpo en llamas
Foto: ACNEl cuerpo en llamas

La sèrie 'El cuerpo en llamas' té un càsting de luxe amb Úrsula Corberó ('La casa de papel') fent de Rosa Peral i Quim Gutiérrez com Albert López. Laura Mañá i Jorge Torregrossa són els directors de la sèrie sobre un guió de Laura Sarmiento.

Romandrem encara més atents ara que la sèrie va pel camí de convertir-se en un capítol més del serial de la realitat del cas.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries que has de veure

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat