Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Gioconda i el coronavirus, protagonistes de l'última obra de TVBoy a BCN

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Aquest cop li ha tocat rebre al Mobile Worl Congres i al pànic creat al voltant dels possibles contagis del coronavirus. L'artista italià establert a la ciutat i conegut per polèmics grafits urbans com el petó entre els presidents Torra i Sánchez, la santificació de Rosalía i la Súper Ada Colau, torna a l'atac al centre de la ciutat. El lloc escollit és en un aparador al final del carrer del Bisbe, just abans d'arribar a la plaça Sant Jaume.

Batejada amb el nom 'Mobile World Virus', TvBoy vol reflexionar sobre la crisi del coronavirus, la paranoia massiva que ha portat a la cancel·lació del congrés i l'esclavatge tecnològic en el qual estem sotmesos. Mona Lisa com icona occidental simbolitza el pànic a través d'una mascareta que la protegeix del coronavirus mentre agafa un mòbil amb la mà. Quin és el contagi realment perillós, el mòbil o el virus?

L'artista resident a la ciutat està acostumat a penjar les seves obres amb nocturnitat i que aquestes durin menys de 24 hores, ja que les penja sense permís i sobre espais de propietat privada. De totes maneres TvBoy el que vol és remoure consciències a través de peces àcides i sense filtre a través dels mitjans i les sexes xarxes, duri el que duri la vida de l'obra.


NO T'HO PERDIS: Així són els sorprenents dibuixos de Gaudí amagats durant la Guerra Civil

Últimes notícies

    Publicitat