Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Sepiia
Foto: @sepiia2080

La marca de roba intel·ligent Sepiia obre la primera botiga física a Barcelona

L'establiment estarà a ple centre de la ciutat on tothom podrà visitar les seves peces transpirables, reciclats i que no es taquen

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si creieu que ja estava tot inventat, aquesta marca de roba us sorprendrà. Moda intel·ligent que no s'arruga, ni es taca i sostenible, aquesta és la proposta de Sepiia, una marca espanyola creada el 2016 que va revolucionar la indústria tèxtil. Gràcies a l'èxit que van aconseguir amb aquesta arriscada proposta, la marca va obrir la seva primera botiga física a Madrid l'any 2021, i ara aterra a Barcelona amb el que serà el seu segon establiment físic a Espanya i el primer a Catalunya.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Sepiia (@sepiia2080)



La botiga estarà al centre de la ciutat, a Rambla Catalunya, 89, i obrirà les portes al públic aquest 17 de juliol. L'espai compta amb 185 metres quadrats per on estaran repartides les peces de la marca. A més, la botiga també porta com a bandera el valor de la sostenibilitat, decorada amb mobles dissenyats per artesans locals fets amb materials reciclats. Amb un estil minimalista, l'espai acollirà les diferents peces de la marca; des de samarretes personalitzades, conjunts de vestir i accessoris com les conegudes ampolles reutilitzables.


La marca dirigida per l'enginyer Federico Sainz de Robles ja ha rebut diversos premis com el Premio Generación o els Premios Mad+ que entrega la Comunitat de Madrid. Si voleu visitar a Barcelona la roba intel·ligent de Sepiia, ho podreu fer a partir del 17 de juliol.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de Barcelona per comprar aquest 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat