Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La pastisseria Hofmann de Pau Casals, 5
Foto: HofmannLa pastisseria Hofmann de Pau Casals, 5

La pastisseria Hofmann de Barcelona obrirà botiga a Dubai el 2024

L'acció forma part d'un acord amb el grup saudita Kraiv per expandir la pastisseria a l'Orient Mitjà

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

El grup de restauració Hofmann ha fet un acord amb el grup saudita Kraiv per expandir la pastisseria Hofmann a l'Orient Mitjà mitjançant franquícies. L'acord té una durada de 10 anys, i s'ha estat cuinant durant la major part del 2023. L'aliança permetrà a Hofmann obrir les seves primeres pastisseries a l'estranger, que se sumaran a les dues que la històrica marca té a Barcelona (la segona oberta l'estiu passat). Per al grup Kraiv, que compta amb diferents restaurants en propietat i franquiciats, això suposa ampliar la seva cartera de productes internacionals.

Kraiv està buscant una primera ubicació per a la pastisseria Hofmann a Dubai, amb l'objectiu d'obrir el 2024. El grup saudita aportarà la seva capacitat operativa i coneixement del mercat local per adaptar l'oferta a cada ubicació d'Orient Mitjà, mentre que l'equip de la Silvia Hofmann brindarà suport en la cultura de marca i coherència i qualitat de l'experiència, així com en formació i desenvolupament del personal. Així, els pastissers a càrrec del grup Kraiv rebran formació durant diversos mesos a Barcelona.

Pastisseria Hofmann a l'avinguda Pau Casals
Foto: Irene PozaPastisseria Hofmann a l'avinguda Pau Casals

Per la Silvia Hofmann, aquesta aliança arriba en un moment de “maduresa” de la companyia, que enguany acompleix ara 40 anys, i es duu a terme per la “solidesa del projecte que ofereix Kraiv i la similitud de filosofies que comparteixen totes dues companyies”, després d'haver descartat altres oferiments similars durant els últims anys. “Estem molt il·lusionats de portar la qualitat i creativitat de la pastisseria Hofmann a l'esfera internacional, de la mà d'un soci que comparteix els nostres valors”, afirma Hofmann.

L'Amro Bagedo, fundador i director executiu de Kraiv, diu estar “feliç de treballar amb Silvia Hofmann i el seu equip”. “El seu enfocament imaginatiu i el seu impressionant detallisme i delicadesa en tots els seus dissenys es complementen amb ingredients atrevits i sabors que entusiasmen i et fan desitjar provar noves creacions”, explica. “Aquest enfocament innovador fa que portar la Hofmann a aquesta regió sigui realment emocionant, perquè busquem crear una versió única del concepte original, especialment per a Dubai”, afegeix Bagedo.

El Grup Hofmann té les seves arrels al restaurant fundat fa 40 anys per Mey Hofmann, reconeguda xef que va aconseguir el 2004 una estrella Michelin que han mantingut fins avui. Mey Hofmann va morir el maig del 2016, però el seu llegat perdura en una escola de cuina que és de les més influents d'Espanya, i en un projecte gastronòmic que la seva filla Sílvia ha sabut modernitzar i expandir. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat