Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La recepta original de l'hamburguesa doble de l'Oval

Seguiu el pas a pas d'aquesta recepta per fer a casa una hamburguesa de luxe

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

No descobrirem la sopa d'all. Qui més o qui menys s'ha fet una hamburguesa a casa. Però també és veritat que quan anem a una hamburgueseria de les bones pensem "per què a casa no em queden així?". Hi ha mil secrets, el principal és la qualitat dels ingredients i tenir una bona recepta. L'hamburgueseria Oval de Barcelona està a la llista de les millors de la ciutat, sense dubte, i fins que tornin a obrir estan fent menjar per emportar amb encàrrec previ o si us apropeu al local a fer la comanda.

Han tingut la generositat de compartir amb nosaltres i, per extensió, amb tots els nostres lectors, la recepta original de la seva hamburguesa doble. Una exuberància deliciosa que els més carnívors gaudiran de valent. Preneu nota d'aquest pas a pas i afegiu aquesta recepta a la llista dels vostres 'greatest hits' i no els deixeu de visitar!

Ingredients:

  • Dues hamburgueses de vedella Nebraska ecològica
  • Pa de brioix del Forn La Valenciana. Si no pot ser, busqueu un pa bo, que a Barcelona tenim molts forns de primera qualitat.
  • Dues rodanxes de formatge de cheddar suau (o qualsevol altre que es fongui fàcilment)
  • Dues tiretes de bacó fumat tallat ben fi
  • Ceba cruixent (dues cullerades soperes)
  • Un ou (idealment talla S o M)
  • Salsa barbacoa (la que més us agradi)
  • Una culleradeta de mel (opcional)


Elaboració:

Demaneu a la vostra carnisseria de confiança dues hamburgueses del vostre tipus de carn preferit, a l'Oval fan servir dues hamburgueses de 160 grams de vedella de Nebraska ecològica de pastura.
Cuineu les hamburgueses a la planxa o a la barbacoa, si en teniu. Una mica abans de treure-les del foc, afegiu el cheddar per fondre'l sobre la carn. Mentrestant, aneu fregint el bacó en una paella fins que quedi ben cruixent.
Obriu el pa de brioix i unteu les dues cares de pal amb abundant salsa barbacoa. Es pot afegir una mica de mel a la salsa per donar-li un punt més dolç. Després, poseu ceba cruixent sobre la salsa, però només al pa que serà la base de l'hamburguesa, com es veu a la foto, i a continuació les dues tires de bacó. 
Seguidament, munteu les dues hamburgueses damunt del bacó. 
Feu l'ou ferrat vigilant que el rovell no quedi massa cuit i, un cop fet, poseu-lo al capdamunt de tot i tanqueu-ho amb el brioix.
A l'hora de fer-li la primera queixalada, si voleu, pressioneu una mica el brioix perquè l'ou ferrat esclati sobre tots els ingredients. 

NO T'HO PERDIS: Les millors receptes dels xefs de Barcelona per fer-les a casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat