[title]
No descobrirem la sopa d'all. Qui més o qui menys s'ha fet una hamburguesa a casa. Però també és veritat que quan anem a una hamburgueseria de les bones pensem "per què a casa no em queden així?". Hi ha mil secrets, el principal és la qualitat dels ingredients i tenir una bona recepta. L'hamburgueseria Oval de Barcelona està a la llista de les millors de la ciutat, sense dubte, i fins que tornin a obrir estan fent menjar per emportar amb encàrrec previ o si us apropeu al local a fer la comanda.
Han tingut la generositat de compartir amb nosaltres i, per extensió, amb tots els nostres lectors, la recepta original de la seva hamburguesa doble. Una exuberància deliciosa que els més carnívors gaudiran de valent. Preneu nota d'aquest pas a pas i afegiu aquesta recepta a la llista dels vostres 'greatest hits' i no els deixeu de visitar!
Ingredients:
- Dues hamburgueses de vedella Nebraska ecològica
- Pa de brioix del Forn La Valenciana. Si no pot ser, busqueu un pa bo, que a Barcelona tenim molts forns de primera qualitat.
- Dues rodanxes de formatge de cheddar suau (o qualsevol altre que es fongui fàcilment)
- Dues tiretes de bacó fumat tallat ben fi
- Ceba cruixent (dues cullerades soperes)
- Un ou (idealment talla S o M)
- Salsa barbacoa (la que més us agradi)
- Una culleradeta de mel (opcional)
Elaboració:
NO T'HO PERDIS: Les millors receptes dels xefs de Barcelona per fer-les a casa.
Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.