Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família
Foto: Instagram / @basilicasagradafamilia

La Sagrada Família sorteja 8.500 entrades gratis per Santa Eulàlia

Les persones guanyadores aconseguiran quatre entrades per visitar el temple de Gaudí. T'expliquem com participar-hi!

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No sempre es té l'oportunitat de trepitjar l'interior de l'obra més espectacular de Gaudí completament gratis. Per celebrar les festes de Santa Eulàlia, la Sagrada Família sortejarà 8.500 entrades per visitar l'interior de la Basílica, a més del museu i les Escoles. Les jornades de portes obertes se celebraran els dies 10 i 11 de febrer, de 15 a 17.30 h i de 15 a 18 h, respectivament. Tot i que no és el primer cop que la Sagrada Família ofereix l'oportunitat de visitar-la de franc, aquest cop l'experiència inclou la novetat de poder descobrir la nova sala immersiva del museu, que es va inaugurar el passat mes de desembre. 

Com participar-hi?

Si voleu participar en el sorteig, us heu d'inscriure a través d'un formulari de la pàgina web de l'edifici entre les 10 h del 29 de gener i les 21 h del 4 de febrer. El sorteig tindrà lloc el mateix diumenge 4 a partir de les 21 h i el dilluns 5 de febrer ja es podrà consultar la llista de totes les persones guanyadores a la pàgina web de la Basílica. Si resulteu ser entre els afortunats, rebreu quatre entrades per a la franja horària escollida. 

Novetats a la visita a la Sagrada Família

El passat 12 de novembre, la Basílica va celebrar la finalització de les quatre torres dels Evangelistes amb una trobada castellera, on van participar quatre colles de la ciutat, i una missa de benedicció. En finalitzar la cerimònia, les quatre puntes de les torres es van encendre en un acte públic que també es va poder seguir en directe des de la pàgina web.

Arran d'aquest avançament cap a la finalització de les interminables obres de l'edifici, l'aplicació de la Sagrada Família ofereix una experiència de realitat augmentada que permet veure espais no visitables durant la visita com l'hort del cimaci, les cobertes i l'interior de la Mare de Déu.

NO T'HO PERDIS: Així és la nova il·luminació artística de la lluerna del Palau de la Música

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat