Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Obra de teatre: 'Miracles'
Foto: Sala Beckett

La Sala Beckett posa entrades a la venda a un preu especial per Tot Sants (només durant 48 hores)

La promoció és vàlida per als espectacles 'Miracle' i 'Al final, les visions'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La tardor ja és aquí, acompanyada del canvi d'horari, del fred i de... Tots Sants. Aquest any, a més de menjar castanyes i panellets, també podeu celebrar-lo mentre aneu a veure una bona obra de teatre. La Sala Beckett posarà a un preu especial les entrades per als seus propers espectacles, només durant 48 hores. Els tiquets valdran 12 euros fins al dia 1 de novembre a les 23:59 h per als espectacles 'Miracles', d'Enis Maci, i 'Al final, les visions', de Llàtzer Garcia.

Obra: 'Al final, les visions'
Foto: Sala BeckettObra: 'Al final, les visions'

L'obra 'Miracle' serà l'estrena a Espanya del dramaturg alemany Enis Maci. Es tracta d'un text salvatge i d'humor abismal que el director Juan Miranda porta a l'escenari amb un repartiment multilingüe. En canvi, 'Al final, les visions' es va estrenar al Grec 2022 i, després de la gran acollida que va rebre, ara torna a la cartellera. Llàtzer Garcia presenta altre cop aquest thriller psicològic sobre la culpa i el record, que podreu veure per només 12 euros.

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de la Beckett. Això sí, per gaudir del descompte no us oblideu d'escollir la tarifa 'Promoció Tots Sants'. A més, el descompte només serà vàlid per a les funcions de la primera setmana de novembre.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat