Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sèrie House
Foto: Amazon Prime

La temporada de 'House' a Barcelona, una patata precolombina... Les 3 millors innocentades del 2023

Les xarxes s'han omplert de bromes per celebrar el dia dels Sants Innocents

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Universitats, institucions, llibreries, colles castelleres... Centenars d'entitats han omplert les xarxes de bromes i innocentades el passat 28 de desembre per celebrar el dia dels Sants Innocents. N'hi ha de tota mena: algunes més elaborades, amb vídeos i fotografies incloses, i altres que no han tingut gaire èxit, com la de Time Out, ehem, en què asseguràvem que Raw Alejandro presentaria la seva versió de 'Boig per tu' a una festa de Cap d'Any al Razz. Entre totes elles, hem recopilat les que, per a nosaltres, han estat les tres millors:

1. Nova temporada de 'House' al Clínic

L'Hospital Clínic va anunciar que seria l'escenari escollit per rodar la nova temporada de la sèrie 'House', dotze anys més tard. L'exclusiva anava acompanyada d'un enllaç a una notícia dins la seva pàgina web oficial amb tota mena de detalls. Tot i que el final del text felicitava el dia dels innocents, molts lectors no van arribar i van omplir la publicació amb comentaris de felicitació a l'hospital pel gran èxit.

2. Un musical dirigit per Elena Gadel a la UB

La Universitat de Barcelona va anunciar que tindria un musical dirigit per Elena Gadel amb un repartiment de luxe liderat per la guanyadora d'Eufòria Mariona Escoda. L'anunci anava acompanyat d'un vídeo on la mateixa Elena Gadel, al costat d'altres cares conegudes del món de la música i el teatre, que confirmava la notícia. Les reaccions no es van fer esperar i molts usuaris no van dubtar a demanar més informació per poder participar en les audicions.

3. El descobriment d'una patata precolombina al Mercat del Peix

La Universitat Pompeu Fabra va penjar un vídeo on diversos professionals de la universitat i la construcció anunciaven que havien trobat una nova variant precolombina de patata desconeguda del segle XII mentre excavaven a les obres del Mercat del Peix. A més, anunciaven que la universitat ja havia creat una empresa per a comercialitzar-les com a patates de bossa. Les reaccions en aquest cas van ser cares de riure i felicitant la institució per la bona innocentada.

NO T'HO PERDIS: Les millors festes per celebrar la nit de Cap d'Any a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat