Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rauw Alejandro
Foto: ShutterstockRauw Alejandro

Raw Alejandro presentarà la seva versió de 'Boig per tu' a la festa de Cap d'Any de Razzmatazz

El porto-riqueny està preparant un disc de covers que inclourà 'Se fue', 'Ne me quitte pas' i 'Flowers', entre altres èxits internacionals

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ni el piromusical de Montjuïc, ni Laura Escanes presentant les campanades a TV3. El protagonista del Cap d'Any del 2024 a Barcelona serà Raw Alejandro. El cantant porto-riqueny actuarà en la festa que prepara el Razzmatazz per a la nit del 31, en què interpretarà un sol tema: 'Boig per tu'. Serà la primera vegada que podrem sentir la versió que ha fet el músic del hit de Sau, que s'ha enregistrat a l'estudi que el Petit de Ca l'Eril té a Guissona i compta amb les col·laboracions de Ferran Palau, Julieta i Mushkaa.

No és la primera vegada que una estrella internacional versiona 'Boig per tu'. Shakira ja la va cantar quan les coses entre ella, Piqué i el sogre anaven sobre rodes. Raw Alejandro ha declarat: "Em fa molta il·lusió seguir els passos de Shakira. Ella és una de les més grans. Des d'ara, Raw ja no plora, Raw factura".

L'actuació al Razz serà la presentació oficial del nou disc d'Alejandro. A més del cover del tema de Carles Sabaté i Pep Sala, el disc, que es titula 'Nada de ti', inclourà altres versions, com ara 'Ne me quitte pas', de Jacques Brel, 'Flowers', de Miley Cyrus, i 'Se fue', de Laura Pausini, cançó que ja va interpretar a la gala dels Grammy llatins.

NO T'HO PERDIS: Les millors cançons de karoke per muntar una festa a casa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat