Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Ranch Smokehouse
Foto: The Ranch Smokehouse

La tercera millor hamburguesa d'Europa es pot menjar a Barcelona

La tria de les millors receptes s'ha fet a un festival que ha durat deu dies amb 220.000 assistents

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

A la nostra llista de les millors hamburgueses de Barcelona li ha sortit un competidor d'abast europeu, un rànquing de les millors receptes de l'entrepà de carn que ja té veredicte. El festival The Champions Burger s'ha celebrat a Barcelona durant 10 dies en els quals 220.000 visitants han pogut tafanejar i tastar diferents aspirants al màxim guardó.

Per cruspir-se algunes de les receptes guanyadores ens haurem de desplaçar cap al sud, en concret al País Valencià, ja que les hamburgueses en la part més alta del pòdium són d'allà. "Emmy B" és el nom de la preparació número u. Es tracta d'una berlina glacejada amb l'exclusiva carn de 'black angus' de 180 grams, formatge cheddar fumat, ceba caramel·litzada, bacó, cogombres adobats d'EUA i salsa coreana casolana. Per trobar-la haureu d'anar al restaurant Jenkin's de la ciutat de València.

Jenkin’s
Foto: TCB

Més prop, a Castelló de la Plana, trobareu la segona classificada, "Pryngles's", del restaurant La Muralla, una elaboració que com el seu nom indica, està cuinada a partir de les famoses patates fregides de pot, a més d'altres ingredients com 180 grams de carn madurada durant 45 dies, formatge cheddar vintage, bacó cruixent i formatge parmesà.

Però anem a la que més ens interessa, la tercera classificada que es pot menjar sense moure's de Barcelona. Si la voleu tastar haureu d'anar al restaurant The Ranch Smokehouse (ronda de la Universitat, 20) i demanar l'hamburguesa "All Star Franklin". Els seus ingredients? Atenció: costella madurada, 'brisket' de vedella USDA Prime fumat 24 hores, cheddar americà, bacó caramel·litzat en xarop d'auró, salsa secreta Franklin, melmelada de bacó fumat i ceba fregida a la barbacoa. Fa pinta de ser sabrosa tot i que no lleugera.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat