Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mirador torre Glòries
Mirador torre Glòries

La Torre Glòries es posarà vermella per celebrar l'Any Nou Xinès

El mirador s'il·luminarà per donar la benvinguda a l'Any del Drac de Fusta

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Les festes de l'any nou xinès ja han començat a Barcelona, però l'arribada oficial és el pròxim 10 de febrer, per això encara hi ha diferents indrets de la ciutat que encara no han celebrat l'ocasió. N'és un exemple la Torre de les Glòries, que es vestirà de gala per donar la benvinguda a l’Any del Drac de Fusta en els dies vinents. L’equipament de 360° s’il·luminarà de color verm el 7 i 9 de febrer, per fer honor al símbol de la cultura xinesa associat a la bona sort i la prosperitat.

Si bé la Torre es pot veure des de molts punts de la ciutat, el Parc de la Gran Clariana és un dels llocs ideals per admirar-la. I encara més si ho feu el dia 7 perquè es farà un acte especial dirigit a la comunitat xinesa a Barcelona al Mirador, que comptarà amb la participació de personalitats destacades. A més, dins les instal·lacions del Mirador es col·locarà un photocall i diferents detalls associats a la cultura xinesa. 

La Torre de les Glòries s’apunta a tots els esdeveniments lumínics. De fet, aquest cap de setmana passat va ser un dels escenaris del BCN Llum on l’artista Elisa Storelli va presentar 'Mira el Sol', una exposició que es preguntava com percebríem el temps si l’espai fos diferent. En la mostra, la torre es transformava en un rellotge de sol que mostrava el pas del temps en el planeta vermell –casualitats–, Mart.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat