Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Arket Store
Foto: Arket Store Corea del Sud

La viral botiga nórdica d'H&M obrirà la primera botiga física a Barcelona aquesta tardor

Aquest serà el primer establiment físic a Espanya de la cadena 'Arket' al número 26 de Passeig de Gràcia

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona acollirà la primera botiga física d'Espanya d'Arket, la marca nòrdica de la qual tothom està parlant. Aquesta pertany a la multinacional de moda sueca del Grup H&M, que encara treballa en el seu pla d'expansió. De moment, Arket només es podia comprar en línia, però aquesta tardor el grup ha anunciat que obrirà a la nostra ciutat el primer punt de venda físic de l'estat al número 26 de passeig de Gràcia.



La marca es va fer viral gràcies a la seva cuidada selecció de peces de roba, accessoris i complements tant per dona, com per home i nen, un ventall de productes que ara acabarà de completar amb les línies d'higiene i cura personal i de decoració de casa. La directora general d'Arket, Pernilla Wohlfahrt ha anunciat emoció assegurant que l'obertura serà un dels esdeveniments de l'any. De moment, la comunitat creativa de la ciutat ja ha tingut un primer contacte amb la botiga, així com clients habituals de la marca.

Barcelona no és el primer cop que és la ciutat escollida per acollir una nova botiga del grup H&M. El 2020 va ser l'encarregada de rebre el primer establiment de 'Weekday', al número 33 de passeig de Gràcia. Actualment, aquesta encara és l'única botiga física de la marca a Espanya, que s'ha convertit en una parada essencial per a amants de la moda, amb peces bàsiques, seguint les tendències actuals però allunyant-se de les botigues de 'fast-fashion' convencionals.

Una marca en expansió

Tot i que aquesta serà la primera botiga a Espanya, Arket ja porta un llarg recorregut. El 2017 va obrir el primer punt físic de la seva història al carrer Regent Street de Londres, a les que més tard es van sumar les inauguracions a Copenhaguen, Brussel·les i Múnich. Tot i l'ambició de créixer, la marca va decidir fer un re-branding i canviar el pla d'expansió per adaptar-se a un altre molt més responsable amb el medi ambient, convertint-lo en un projecte més sostenible i orgànic.

Després d'aquest canvi, actualment Arket compta amb un total de 27 establiments internacionals, amb presència a la Xina i Corea del Sud. A més de l'obertura a Barcelona, aquest any també s'inauguraran noves botigues a Letònia i a Suïssa.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de Barcelona per comprar aquest 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat