Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Teperatures
Foto: Genecat

Risc per altes temperatures i nits tropicals: Barcelona viurà avui el pic de la nova onada de calor

Dormir la pròxima nit tornarà a ser complicades i es recomana seguir els consells dels experts

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Els avisos tornen a arribar avui dimarts al seu màxim. Catalunya està en alerta i diverses comarques es troben en avís vermell (risc extrem), ja que es preveu que puguin assolir temperatures de fins a 43 graus a les comarques d'interior.

No es descarta que avui es pugui trencar algun rècord com els 43,8  graus que es van assolir a Alcarràs el juny del 2019. De moment, s'ha restringit l'accés a diversos espais naturals.

Nits tropicals a Barcelona

A Barcelona s'espera que el pic de temperatures sigui encara més alt que el de la setmana passada. Es preveu que les temperatures arribin als 33 graus en els barris menys tocats per la brisa marina.

El més complicat es tornarà a viure a l'hora de dormir perquè haurem de suportar una nova nit tropical amb temperatures al voltant dels 24 o 25 graus.

Es preveu que la temperatura assoleixi el seu pic màxim a la tarda, per la qual cosa qualsevol remei contra la calor serà molt benvingut. Piscines i platges, per descomptat, però també altres maneres originals de protegir-se contra la calor. Per sort demà es preveu una baixada de les temperatures màximes.

Platja de Barcelona
Ajuntament de BarcelonaPlatja de Barcelona

NO T'HO PERDIS: 10 ombres per protegir-se de la calor

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat