Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

L'arquitectura del Palau de la Música amaga 2.000 roses i aquesta visita guiada et permet descobrir-les

La Ruta de les Flors organitzarà fins a 31 visites guiades en quatre llengües durant la setmana de Sant Jordi

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sant Jordi ja està a tocar i, a més de passejar pels carrers de Barcelona i donar un cop d'ull als vostres títols literaris preferits, també podeu participar en alguna de les activitats que s'organitzen a la ciutat. Hi ha moltes maneres de celebrar la Diada i una d'elles és aprofitar per visitar alguns dels edificis emblemàtics que s'afegiran a la jornada de portes obertes del 23 d'abril. Altres equipaments de la ciutat també aprofitaran Sant Jordi per donar-se a conèixer, però, en lloc d'afegir-se a la jornada de portes obertes, ho faran amb les seves pròpies activitats.

El Palau de la Música Catalana organitzarà durant la setmana de Sant Jordi, del 22 al 28 d'abril, La Ruta de les Flors, una iniciativa que inclourà fins a 31 visites guiades temàtiques en català, castellà, anglès i francès. Durant el recorregut, els assistents descobriran l'interior d'un dels edificis més emblemàtics de la ciutat i la seva història mentre descobreixen les més de 2.000 roses amagades entre l'arquitectura i els ornaments del Palau. Amb aquesta iniciativa, l'equipament se suma a la celebració de la Diada amb unes visites especials pels amants de la música i la cultura amb la rosa com a protagonista. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de l'edifici i els menors de 10 anys tenen l'entrada gratis.

Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

L'edifici és el més significatiu de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i s'ha convertit en un exponent del modernisme arquitectònic català. Domènech i Muntaner va integrar dins el disseny diversos elements de la natura, una característica que li va valdre també el nom de Jardí de Pedra. El jardí està format per escultures, mosaics, vitralls i forja que amaguen fins a setze varietats de flors, tot i que la rosa té un paper protagonista. En trobem des de l'entrada fins a la Sala de Concerts des dels espais més vistosos com els vitralls i capitells fins a d'altres més amagats com a les baranes i alguns poms.

La nova lluerna també es podrà veure

A més de trobar totes les roses amagades, conèixer la història de l'edifici i descobrir el seu interior, durant la visita els assistents també podran veure la nova lluerna de la Sala de Concerts. La nova espectacular il·luminació de la sala es va inaugurar el passat mes de gener i ja s'ha convertit en un element escènic més. La lluerna té una tecnologia LED que permet regular la intensitat i el color de la llum i adaptar-la a la música que soni en aquell moment.

Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

NO T'HO PERDIS: Els millors llibres per regalar aquest Sant Jordi 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat