Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joan Carles I per TVBOY
Foto: @TVBOY

L'artista urbà Tvboy arriba al Disseny Hub Barcelona amb una exposició de fins a 70 obres

'Tvboy. The Invasion' és la nova proposta de l'italià amb pintures sobre tela, fotografies i instal·lacions d''street art'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa uns anys va aparèixer al dia de Sant Jordi a Barcelona un mural urbà amb Cristiano Ronaldo i Messi donant-se un petó. L'obra de Tvboy va fer la volta al món i des d'aquell moment, l'artista no ha parat de visitar el planeta amb el seu art, presentant-lo a galeries, museus i carrers de ciutats de tot del món. Després d'haver viscut a Barcelona, Salvatore Benintendre, torna a la ciutat darrere el nom de Tvboy per exposar la seva nova proposta 'Tvboy. The Invasion', al Disseny Hub Barcelona.

Tvboy
Foto: Julio Carbó


L'exposició es pot visitar del 5 de juliol fins a l'11 de setembre, on es poden veure fins a 70 obres de l'artista que giren en voltant de quatre temàtiques que estan sempre presents al treball de Tvboy: l'amor, el poder, els herois i la història de l'art. Aquestes temàtiques es divideixen en sis àrees distribuïdes per l'edifici que donen una visió panoràmica de l'art internacional de Benintendre.


'Què és un petó?' és la primera àrea amb obres que mostren un punt de trobada entre persones conegudes i anònimes. 'El Cel i el Blat' recull obres fetes durant el viatge a Ucraïna de l'artista. 'Art a la batedora' agrupa peces que distorsionen i adapten la història de l'art. 'Poder, et taco' simula les bandes que llencen pintura a les obres d'art. Amb 'Obres de Barcelona' és com Tvboy ha decidit fer un homenatge a Barcelona. La darrera és 'Oferir la vida' on es recullen les obres per reivindicar la importància del compromís humanitari.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat