Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Miki Núñez i Laura Escanes
Foto: 3 Cat

Laura Escanes i Miki Núñez seran els presentadors de les campanades de TV3

Donaran la benvinguda al 2024 amb un programa especial es realitzarà des de la ciutat de Barcelona

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És una de les cares que simbolitzen la renovació de TV3 a través de la plataforma 3 Cat i ara sabem també que serà l'encarregada de retransmetre un dels esdeveniments més especials del Nadal. Parlem de Laura Escanes, 'influencer', model i presentadora del 'reality' d’aventures ‘La travessa’, que presentarà les campanades de Cap d'Any al costat de Miki Núñez, cantant i presentador del talent show ‘Eufòria’. Junts donaran la benvinguda al 2024 amb un programa especial que prepara la televisió pública que es realitzarà des de la ciutat de Barcelona.

Enguany serà la segona vegada consecutiva en què Miki Núñez participarà en la presentació de les campanades, després d'estar acompanyat per la cantant Mariona Escoda l'any passat, en un programa emès des de les Fonts de Montjuïc, enguany aturades per la sequera. Per aquesta raó, la nova parella de presentadors segurament haurà de celebrar aquest moment tan especial des d'un altre lloc emblemàtic de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al novembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat