Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Turistes
Foto: Shuttestock

Les coses més surrealistes que han dit els turistes sobre Barcelona

El compte de twitter Gargotaire s'ha dedicat a recopilar opinions i valoracions dels turistes sobre la nostra ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És aquesta època de l’any, Barcelona va plena a vessar de turistes i –com que vivim en l’època daurada d’internet– a les xarxes socials trobarem de tot: fotos davant la Sagrada Família, banys a la platja de Sant Sebastià i paelles de qualitat qüestionable. Sabem com és la Barcelona dels turistes perquè és la que trepitgem dia a dia, però, quines són les bajanades més grans que s’han dit sobre la ciutat?

Això s’ha proposat esbrinar el compte de Twitter Gargotaire (@gargotejant), que s’ha dedicat a recopilar opinions, recomanacions, primeres impressions i valoracions de turistes sobre la nostra ciutat, a través dels seus canals de YouTube. Aquí n’hem recopilat les nostres preferides.

1. Supermercats vs. Supermercados

El rumor que els catalans som garrepes deu haver traspassat l’Atlàntic, perquè aquesta youtuber (el seu canal es diu 'Misias pero viajeras' i té vídeos com aquest) ens alerta que hem de distingir els Supermercats dels Supermercados... si volem estalviar! Es veu que els primers són força més cars que els segons. 

2. Un pernil una mica sospitós

Sí, a cada cantonada de la ciutat tens un anunci del millor entrepà de pernil ibèric. Aleshores, com pot ser que algú que s’ha passat uns dies passejant per Barcelona confongui el pernil amb el xoriço? A més, no sempre cal anar als clàssics. Un entrepà de pernil ibèric està molt bé, però si vols estalviar-te la confusió i acabar menjant segons què, et recomanem tastar els millors entrepans de Barcelona

3. Una cervesa sense alcohol amb gust de xocolata

Alerta amb aquesta. La mateixa youtuber que ens advertia que paréssim atenció a la llengua dels supermercats per estalviar calerons, ens recomana que tastem el Cacaolat! Fins aquí tot bé, és una insígnia del país i és boníssim. Ara, la informació que ens revela a continuació no ha sigut contrastada: segons ella, el Cacaolat és la “cervesa dels nens”, que prenen mentre els adults esmorzen cervesa amb l’entrepà. 

4. Menjar barat a Barcelona és possible

Pels que hi vivim és indignant sentir que algú fa servir la paraula 'barat' per referir-se a Barcelona. Paelles a 10 euros? Sabem que no és possible sense renunciar a la qualitat. De trampes turístiques, el món en va ple. Per això nosaltres ens dediquem a buscar alternatives de proximitat i a preus dignes. Les paelles congelades per qui les vulgui, que nosaltres ja tastarem els millors menús de migdia de la ciutat

5. Sagrada Família everywhere!

No us passa sovint que confoneu la Catedral de Barcelona amb la Sagrada Família? A nosaltres tampoc, no patiu. Però cadascú és com és i ens toca acceptar que tafanejant per TikTok podem veure algú lamentant-se que un anunci de Samsung (que en realitat és una lona que cobreix treballs de restauració) li tapa les vistes de la “Sangrada família”. El que passarà a continuació us sorprendrà. 

Aquests són només els ‘greatest hits’ del fil de Twitter de Gargotarie, que us convidem a llegir de dalt a baix. I si no en teniu prou, sempre podeu anar a les fonts originals. Obriu YouTube al navegador i teclegeu-hi “best tips for traveling to Barcelona” o “how to explore Barcelona like a local”. És gairebé com fer periodisme d’investigació, i segur que hi trobeu coses fascinants. 

NO T'HO PERDIS: Els noms més posats a Barcelona el 2021

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat